ÇEVRE - 29 Ağustos 2025 Cuma 09:28

Çanakkale’de İl Tarım Müdürlüğünden üreticilere domates hasadı ziyareti

A
A
A
Çanakkale’de İl Tarım Müdürlüğünden üreticilere domates hasadı ziyareti

Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri domates hasadı yapan üreticileri ziyaret etti.


Çanakkale’nin Bayramiç ilçesinde domates hasadı yapan üreticileri Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri ziyaret etti. Ziyaretlerde İl Tarım ve Orman Müdürü Ergün Demirhan, il/ilçe müdürlüğü idarecileri ve teknik personeller hazır bulundu. Bayramiç ilçesinde bulunan domates ekim alanlarında incelemelerde bulunuldu.


Domates hasadına katılan Çanakkale Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan, çalışanlar ve üreticilerle bir araya geldi. Demirhan, sorunları dinleyerek talepleri aldı. Ardından, üretime verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek doğal afetlerin yaşanmadığı, bol bereketli bir sezon geçirmelerini diledi.



Çanakkale’de İl Tarım Müdürlüğünden üreticilere domates hasadı ziyareti

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Çiftçi, Sınır Güvenliği Toplantısı’na başkanlık etti İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, İçişleri Bakanlığı’nda düzenlenen Sınır Güvenliği Toplantısı’na başkanlık etti. İçişleri Bakanlığı’nda Bakan Mustafa Çiftçi başkanlığında Sınır Güvenliği Toplantısı düzenlendi. İçişleri Bakanlığı’nın sosyal medya hesabından toplantıya ilişkin yapılan paylaşımda, "Toplantıda bölgemizde yaşanan ve küresel ölçekte etkileri hissedilen gelişmeler kapsamlı bir şekilde ele alındı. Bu çerçevede hudut güvenliğimizin en üst seviyede muhafazası, düzensiz göç hareketliliğine karşı alınacak ilave tedbirler, kriz durumlarında uygulanacak senaryolar ve acil eylem planları ile ilgili kurumlar arası koordinasyonun güçlendirilmesi ve sahadaki kapasitenin artırılması başlıkları detaylı olarak değerlendirildi. Bakan Çiftçi, Türkiye’nin sınır güvenliği, kamu düzeni ve göç yönetimi konularında tavizsiz bir duruş sergilediğini vurgulayarak, gelişmelerin anbean takip edildiğini ve tüm birimlerin teyakkuz halinde görevini sürdürdüğünü ifade etti" denildi. Paylaşımda, "İçişleri Bakanlığı olarak kamu düzeninin korunması ve sınır güvenliği konusunda tüm birimlerimizle yüksek kapasite ve koordinasyon içinde kararlı bir biçimde çalışmaya devam ediyoruz" ifadelerine yer verildi. Toplantıya Van Valisi Ozan Balcı, Iğdır Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Hakkâri Valisi İbrahim Taşyapan ve Ağrı Valisi Önder Bozkurt video konferans sistemi ile katıldı. Ayrıca Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı, Göç İdaresi Başkanlığı ile Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı temsilcileri de toplantıda hazır bulundu.