YEREL HABERLER - 29 Şubat 2012 Çarşamba 16:51

KÜÇÜK AHMET EREN`E YARDIM ELİ

A
A
A
KÜÇÜK AHMET EREN`E YARDIM ELİ

Çankırı’da, ağladığında ve güldüğünde solunum yapamadığı için yaşam faaliyetleri duran 7 aylık Ahmet Eren Erdemir’e Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği yardım eli uzattı.
Çankırı’da sağlık sorunlarıyla dünyaya gözlerini açan Mustafa-Suna Erdemir çiftinin 6 aylık bebeği Ahmet Eren Bebek’in ailesi zor şartlarda yaşamını sürdürmeye çalışıyor. Ekonomik durumu iyi olmayan aileye Kimse Yok mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından giyecek, yiyecek ve para yardımı yapıldı. Aileyi evinde ziyaret eden Kimse Yok Mu Derneği Çankırı Sorumlusu Ömer Mantar, ailenin zor durumda olduğunu çıkan haberlerden öğrendiklerini ve hemen yardım etmek için çalışma başlattıklarını kaydetti.
Mantar, Ahmet Eren Erdemir ile annesi ve babasına giyecek yardımının yanında gıda ve temizlik maddesi yardımında bulunduklarını söyledi. Ahmet Eren Erdemir’in annesine 3 bin liralık bir de çek veren Mantar, ’’Dernek olarak yardıma muhtaç ailelere elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Somali’ye, Van’a yardımda bulunduk. bunlar bizim için önemliydi. Yardım eden vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Mantar, küçük Ahmet Eren’in Ankara’da yapılacak kontrollerinde de ambulans ve kalacak yer desteği sağlayacaklarını kaydetti.
Ahmet Eren Erdemir’in babası Mustafa Erdemir ise yardımlardan dolayı teşekkür ederek, ’’Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Karatekin Üniversitesi Rektörü Ali İbrahim Savaş bize çok yardımcı oldu. Derneğinize de teşekkür ederiz’’ şeklinde konuştu.
’’Santral Abnesi’’ hastası olan Ahmet Eren Erdemir, gülüp ağladığında, beyin fonksiyonları yerine gelmediği için krize giriyor. Bugüne kadar 2 ameliyat geçiren küçük Ahmet, yeterli kiloya ulaştığında yeni operasyonlar geçirecek.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir