EĞİTİM - 14 Eylül 2023 Perşembe 10:10

Çankırı’da ‘okul güvenliği’ toplantısı yapıldı

A
A
A
Çankırı’da ‘okul güvenliği’ toplantısı yapıldı

Çankırı’da öğrencilerin eğitim sürecinin güvenliğine yönelik koruyucu ve önleyici hizmet tedbirlerinin artırılmasına yönelik iş birliği protokolü bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.


Çankırı’da 2023-2024 eğitim-öğretim yılı için ’okul güvenliği’ toplantısı yapıldı. Muazzez Ser-Ved Amaratoğlu Ortaokulu Konferans Salonu’nda yapılan toplantıda, çocukların eğitim süreçlerinin güvenliğine ilişkin koruyucu ve önleyici hizmet tedbirlerinin artırılması ele alındı.


Toplantıya, Çankırı Valisi Mustafa Fırat Taşolar, Vali Yardımcısı İsmail Küreci, İl Emniyet Müdürü Yılmaz Delen, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Mutlu Genç, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü V. Bilal Erdoğan, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Öztürk, mahalle muhtarları, okul aile birliği başkanları ve il merkezinde faaliyet gösteren eğitim kurumu yöneticileri katıldı.



Çankırı’da ‘okul güvenliği’ toplantısı yapıldı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Tekirdağ Tekirdağ’da ayçiçeği ekimi Tekirdağ’da ayçiçeği ekimi tüm hızıyla sürerken, tarlalardaki yoğun mesai drone ile havadan görüntülendi. Türkiye’nin önemli tarım merkezlerinden Tekirdağ’da çiftçilerin ayçiçeği ekim mesaisi aralıksız devam ediyor. Baharın gelmesiyle birlikte traktörleriyle tarlalarına çıkan üreticiler, sabahın erken saatlerinden itibaren akşam saatlerine kadar süren yoğun tempoyla tohumları toprakla buluşturuyor. Verimli Trakya topraklarında gerçekleştirilen ekim çalışmaları sırasında ortaya çıkan manzara, drone ile havadan görüntülendi. Ayçiçeği, bölge çiftçisi için yalnızca bir tarım ürünü değil, aynı zamanda geçim kaynağı ve geleceğe dair umut olarak görülüyor. Her yıl büyük bir emekle gerçekleştirilen ekim süreci, hasat döneminde yüzleri güldürmeyi hedefliyor. Üreticiler, bu yıl da bereketli bir sezon geçirmeyi umut ederken, ayçiçeğinin bölge ekonomisine önemli katkı sağlaması bekleniyor. Köpek traktör peşinden koştu Tekirdağ’da devam eden ayçiçeği ekimiyle birlikte tarlalar sarıya hazırlanırken, ortaya çıkan görüntüler hem üretimin gücünü hem de emeğin değerini bir kez daha ortaya koydu. Ayçiçeği ekimi sırasına sahibinin peşinden traktör arkasından koşan köpek ilginç görüntü oluşturdu. Tekirdağ Tarım ve Orman İl Müdürlüğü ekiplerince de ekimden hasa sezonuna kadar kontrol çalışmalarının süreceği belirtildi.