ASAYİŞ - 03 Eylül 2024 Salı 12:23

Tüneldeki trafik kazasında yaralanan 2 kişi kurtarılamadı

A
A
A
Tüneldeki trafik kazasında yaralanan 2 kişi kurtarılamadı

Çankırı-Kastamonu sınırlarında bulunan Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli kamyona arkadan çarpan cipte bulunan 2 kişi, tedavi gördüğü hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.


Kaza, dün Çankırı-Kastamonu karayolu Ilgaz 15 Temmuz İstiklal Tüneli içerisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu istikametinde seyir halinde olan Taner A. idaresindeki 06 MJH 95 plakalı cip, Hasan Ç. yönetimindeki 78 BJ 840 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada Hatice Refah Aydemir (59), T.A. (65), N.A. ve Bülent Akyurt ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri yapılan yaralılar hastaneye kaldırıldı.


Tedavi altına alınan yaralılardan Hatice Refah Aydemir ve Bülent Akyurt kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sinop’ta bir aile sağlığı merkezinde görev yaptığı öğrenilen Dr. Bülent Akyurt ve bir ortaokulda memur olarak görev yapan Hatice Refah Aydemir’in cenazelerinin ailelerine teslim edildiği öğrenildi.



Tüneldeki trafik kazasında yaralanan 2 kişi kurtarılamadı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kocaeli Kağıtsporlu basketbolcular Süper Lig hedefine odaklandı Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’un oyuncuları, kulübün sağladığı imkanlar ve kurumsal yapı sayesinde Süper Lig hedefine emin adımlarla ilerlediklerini belirtti. Farklı şehir ve ülkelerden gelerek Kocaeli temsilcisinin başarısı için ter döken oyuncular, kulüpteki aile ortamına dikkati çekti. Takım kaptanı Mert Ulutaş, kulüp bünyesindeki 5. sezonunu geçirdiğini belirterek, "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çok büyük ve güçlü bir belediye. Dışarıdaki insanlar ’Kocaeli gerçekten başarılı’ diyor. İmkanları çok fazla. Bu çatı altında olmak bana prestij sağlıyor. Artık burası benim evim diyebilirim" değerlendirmesinde bulundu. "Her geçen yıl hedefi büyütüyoruz" Takımın 34 yaşındaki tecrübeli oyuncusu Kevin Kaspar da kulübün çok branşlı yapısına işaret ederek, "Burada basketbolu daha ileriye taşımak için çalışıyoruz. Her geçen yıl hedefi büyütüyoruz. Umarım önümüzdeki yıllarda Süper Lig’e çıkarak bu emeğin karşılığını alırız" ifadelerini kullandı. Türkiye’deki kariyerinin büyük bölümünü Kocaeli’de geçiren ABD’li oyuncu Keshun Sherrill ise şehirdeki atmosferden memnun olduğunu vurgulayarak, taraftarla aralarında güzel bir uyum yakaladıklarını kaydetti. Kağıtspor altyapısından yetişerek A takıma yükselen 22 yaşındaki Eren Özen de kendi şehrinin takımında oynamanın gurur verici olduğunu, takım içindeki güçlü arkadaşlık bağının başarıyı desteklediğini ifade etti. Özen, "Tribündeki herkes eşimiz, dostumuz. Burada oynarken işten ziyade arkadaşlık ön planda. Bu da bizi daha çok bağlıyor" dedi.