YEREL HABERLER - 09 Nisan 2015 Perşembe 17:54

Bozkur'ttan Teşekkür Mesajı

A
A
A
Bozkur'ttan Teşekkür Mesajı

AK Parti Çorum milletvekili aday adayı Orhan Bozkurt, aday adaylığı sürecinde şahsına gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür mesajı yayınladı.
7 Haziran seçimlerinin Anadolu coğrafyasının en kritik seçimi olacağını dile getiren Bozkurt, ülkenin üç tarafının denizlerle, dört tarafının ise düşmanlarla çevrili olduğunu söyledi.
Emperyalist güçlerin yıllar önce başlattığı hain emellerini ülkenin içerisindeki işbirlikçileriyle beraber uygulamaya devam ettiğini dile getiren Bozkurt, “Bundan dolayı önümüzdeki yapılacak seçimlerin önemi ve ehemmiyeti büyüktür. Aklı selim düşünerek kişisel menfaatlerimizi bir tarafa bırakarak gece-gündüz demeden çalışarak sayın Cumhurbaşkanımıznda belirttiği gibi 400 milletvekili çıkarmalıyız. Bu süreçte şahsıma destek veren İl başkanım ve yönetimine, belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyelerine, teşkilatlarımıza, kamu ve sivil toplum kuruluşlarına herkese teşekkür ediyorum. Adaylarımı kutlarken, başarılar diliyorum. Gönlümüz ak, yolumuz aydınlık olsun” dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir