ASAYİŞ - 22 Mayıs 2015 Cuma 16:20

Çorum'da Silahlı Saldırı: 1 Ölü 3 Yaralı

A
A
A
Çorum'da Silahlı Saldırı: 1 Ölü 3 Yaralı

Çorum’da öfkeli koca, kendisinden boşanmak isteyen eşi, kayınpederi, kayınbiraderi ile eşini tabancayla vurdu.
Edinilen bilgiye göre, Ankara’da ikamet eden Ercan Koca, boşanma davası açtıktan sonra evden ayrılan eşi Sebiha Koca’nın yaşadığı Çorum’un Alaca ilçesine bağlı Bozdoğan köyüne gitti. Saat 14.30 sıralarında yaşanan olayda boşanmak isteyen ve bu nedenle babasının evine dönen eşi Sebiha Koca ile barışmak için kayınpederinin yaşadığı köye giden Ercan Koca, burada eşi ve akrabaları ile tartıştıktan sonra üzerinde bulunan kurusıkı tabancadan bozma silahla önce eşi Sebiha Koca’yı el ve ayaklarında vurdu. Daha sonra evde bulunan ve tartıştıkları kayınpederi Gazi Koca’yı karın bölgesinden, kayınbiraderini, Hasan Koca’yı ayaklarından ve son olarak kayınbiraderinin eşi Sevda Koca’yı ise göğüs ve kol bölgesinden aynı silahla ateş ederek vurdu.
Silah seslerinin duyulmasından sonra komşularının yardımı ile Sebiha, Gazi, Hasan ve Sevda Koca Alaca Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındılar. Burada ilk tedavileri yapılan Sebiha ve Gazi Koca Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevkedilirken Sevda Koca ise yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kaçan Ercan Koca’nın yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatılırken, yaralılardan Hasan Koca’nın tedavisinin ise Alaca Devlet Hastanesi’nde devam ettiği öğrenildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Festivalin son gününde Ispartalılar şarkıcı Altay’la doyasıya eğlendi Uluslararası Isparta Gül Festivali 3 gün boyunca dolu dolu yaşandı. Festivalin son gününde sabah bölümünde gül hasadı yapılırken, festivalin kapanışı Altay konseriyle oldu. Konserde konuşan Başkan Başdeğirmen, “Isparta’mız dünyada gül adıyla anılan tek şehir. Hem maddi hem manevi, ekonomik, kültürel ve turizm anlamında değerli bir ürünümüz. Gülün sayesinde bugüne kadar çok güzel anılar yaşadık” dedi. Uluslararası Isparta Gül Festivali 31 Mayıs-2 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. Festivalin son gününde sabah bölümünde gül hasadı yapılırken kapanışı ise sanatçı Altay ile yapıldı. Isparta Meydan AVM’de binlerce kişiye konser veren Altay, enerjisiyle alanı dolduran kalabalığı coşturdu. Konserin bitiminde alana gelen Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen tarafından Altay’a gül tablosu ve gül ürünleri hediye edildi. Festivalin kapanışında konuşan Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, 3 gün boyunca dolu dolu festival coşkusunun yaşandığını söyledi. Altay’ın da mükemmel bir sahne performansı olduğunu dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Isparta’mızın çok değerli marka ürünü olan gül adına yaptığımız festivalimizi tamamladık. Isparta’mız dünyada gül adıyla anılan tek şehir. Dünya gülyağı ihtiyacını karşılayan iliz. Bu bizim için çok değerli ve önemli. Hem maddi hem manevi, ekonomik, kültürel ve turizm anlamında değerli bir ürünümüz. Gülün sayesinde bugüne kadar çok güzel anılar yaşadık. Altay kardeşimizde bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmadı, bugünkü konseriyle programımızı taçlandırdı. Kendisine teşekkür ediyorum” dedi. Sanatçı Altay da Başkan Başdeğirmen ve eşi Şadiye Başdeğirmen’le bir ağabey, bir abla kardeşliği olduğunu ifade ederek, “Kendilerini bir ağabey, bir abla gibi seviyorum. Kalpleri o kadar temiz ki, insanlara o kadar çok faydalı oluyorlar ki bunu ben biliyorum” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından Başdeğirmen çifti sanatçı Altay’a gül tablosu, çiçek ve gül ürünleri hediye etti.