ASAYİŞ - 24 Nisan 2012 Salı 17:34

SUNGURLU`DA TRAFİK KAZASI: 1`İ AОIR 3 YARALI

A
A
A
SUNGURLU`DA TRAFİK KAZASI: 1`İ AОIR 3 YARALI

Çorum`un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1`i ağır 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre kaza, Ankara-Samsun karayolu Mahmut Atalay Spor Salonu önünde meydana geldi. M.O. (41) yönetimdeki 31 KD 492 plakalı araç, Ankara-Samsun karayolunda seyir halinde iken yolun karşısına geçmeye çalışan Hüseyin Gürcüoğlu`na (78) çarptı. Çarpmanın etkisiyle Hüseyin Gürcüoğlu ve otomobilde yolcu olarak bulunan Mustafa Bayar (67) ile Esma Bayar (56) yaralandı.
Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Sungurlu Devlet Hastanesi`ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, durumu ağır olan Hüseyin Gürcüoğlu Çorum Devlet Hastanesi`ne sevk edildi.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Esenler’de nefes kesen kovalamaca: İşyeri ve otodan hırsızlık yapan şahıs yakalandı Esenler’de şüphe üzerine dur ihtarında bulunulan araç sürücüsü kaçmaya başlayınca polis ekipleri peşine düştü. Kovalamacanın ardından yakalanan şüphelinin işyeri ve otodan hırsızlık yaptığı belirlendi. Kaçarken birçok araca maddi zarar da veren hırsız, sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi. Edinilen bilgiye göre, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri hırsızlık suçunun önlenmesi ve şüphelilerin yakalanmasına yönelik çalışma gerçekleştirdi. Yapılan çalışmalarda, polis ekipleri dün Nene Hatun Mahallesi’nde bulunan bir cadde üzerinde hal ve hareketlerinden şüphelendikleri araç sürücüsüne ‘dur’ ihtarında bulundu. Polisin dur ihtarına uymayan sürücü kaçmaya başlayınca aralarında kısa süreli bir kovalamaca yaşandı. Birçok araca maddi zarar vererek kaçan şüpheli, polis ekipleri tarafından Tuna Mahallesi’nde yakalandı. Gözaltına alınan N.G. isimli kaçan şüphelinin emniyetteki sorgulamasında “hırsızlık”, “kastan yaralama”, “görevi yaptırmamak için direnme” gibi çok sayıda suç kaydı olduğu tespit edildi. Yakalanan şüpheli, emniyetteki tamamlanan işlemlerinin ardından “işyerinden hırsızlık”, “otodan hırsızlık”, “kamu malına zarar verme”, “polisin dur ihtarına uymama” suçlarından adli makamlara sevk edildi. Şüpheli sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.