YEREL HABERLER - 19 Kasım 2015 Perşembe 15:48

Başbakan Davutoğlu'ndan Çorum Teşkilatlarına Teşekkür

A
A
A
Başbakan Davutoğlu'ndan Çorum Teşkilatlarına Teşekkür

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, partisinin Çorum’daki teşkilatlarına teşekkür plaketi ve belgesi gönderdi.
AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu’nun haftalık olağan toplantısı, Av. Yaşar Anaç başkanlığında yapıldı. Toplantıda AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Çorum teşkilatları adına vermiş olduğu plaketi Merkez İlçe Başkanı Anaç’a verdi.
AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, 1 Kasım seçimlerinde görev yapan parti yöneticileri ve AK Parti gönüllülerine bu süreçte gösterdikleri çalışma ve emeklerinden dolayı teşekkür etti.
Ülkenin geleceği açısından son derece önemli olan seçimlerde parti teşkilatlarının da gece gündüz demeden düzenledikleri ev, kahvehane, salon toplantıları, köy ziyaretleri ile elde edilen zaferde önemli katkılarının bulunduğunu hatırlatan Bekiroğlu, yaptıkları hummalı çalışmanın meyvesini seçimlerden birinci parti çıkıp tek başına iktidar olarak aldıklarını belirtti.
Milletle beraber yol yürüyen AK Parti’nin seçimlerden zaferle çıktığının altını çizen Bekiroğlu, geçtiğimiz günlerde yapılan il başkanları toplantısında Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından teşkilatlar adına kendisine teşekkür plaketi verildiğini hatırlattı. İl Başkanı Bekiroğlu, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu’nun verdiği tebrik ve teşekkür belgesini Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç’a verdi.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç da, bu belgeyi almaktan onur ve kıvanç duyduğunu belirterek, yapılan her güzel çalışmanın AK kadroların eseri olduğunun altını çizdi. Anaç, İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ile beraber bu kutsal davaya hizmet etmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir