ASAYİŞ - 18 Mart 2019 Pazartesi 13:51

Yaralı kadın hayatını kaybetti

A
A
A
Yaralı kadın hayatını kaybetti

Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralanan kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.


Kaza Cuma günü akşam saatlerinde Sungurlu-Kırıkkale karayolunun 20. kilometresinde meydana gelmişti. Sungurlu’dan Ankara istikametine seyir halinde olan Hayri Sak yönetiminde ki 16 HC 980 plakalı hafif ticari araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkara şarampole girdi. Yaklaşık 50 metre sürüklenen araç, yol kenarında bulunan ağaçları yerinden sökerek durabildi. Meydana gelen kazada sürücü ile otomobilde yolcu olarak bulunan Necibe ve İbrahim Sak yaralanmış, yaralılar kaza yerine gelen ambulanslarla Sungurlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Kazada ağır yaralanan Necibe Sak, sevk edildiği Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Şişli’de Hıdırellez coşkuyla kutlandı Şişli’de Hıdırellez Şenliği kapsamında birbirinden renkli etkinlikler ve konserler düzenlendi. Şişli Belediyesi tarafından Hıdırellez Şenliği düzenlendi. Etkinliğe, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik alanı, renkli ışıklarla aydınlatıldı ve süslendi. Konser, yarışma, karaoke, dans gösterileri, kına yakma, taç yapım ve çiçek yapım atölyesi, yüz boyama, saksıda toprağa gül fidesi dikimi ve kontrollü ateş yakma alanı yapıldı. “Şişli için çalışacağım” Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, “Hepinizin Hıdırellez’i, baharı, bahara merhabası kutlu olsun. Hıdırellez bize birliğimizi beraberliğimizi, hoşgörüyü, kardeşliği ve barışı hatırlatır. Hepimizin bahara yakışır bir şekilde kardeşçe, hoşgörü ile birlikte nice güzel günler yaşarız. Ben Şişli’de her günü bahar gibi yaşayacağımız bir Şişli için çalışacağım. Bunun için söz verdim. Hepinizin dilekleri kabul olsun” ifadelerini kullandı. Hıdırellezde huzur ve mutluluk dileyen Lerna Aker isimli vatandaş, "Toplum olarak hepimize mutluluk ve huzur diliyorum. Mutlu olmadıkça huzurlu olamıyoruz. Hepimize huzur diliyorum. Geleceğe güzel baka bilelim ki hayatlarımız aydınlansın” diye konuştu. Hıdırellez etkinliklerine katılan Ayşen Korhan isimli vatandaş, “Hıdırellez güzel bir vesile. İnanç olarak inanmanın ötesinde herkesin güzel şeyler dilediği, güzel bir gün. Baharın gelişi herkese kutlu olsun” dedi.