ASAYİŞ - 31 Temmuz 2018 Salı 20:01

Balkondan husumetlilerinin üzerine ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı

A
A
A
Balkondan husumetlilerinin üzerine ateş açtı: 1 ölü, 1 yaralı

Denizli’de bir şahsın, husumeti olduğu kişilerin üzerine balkondan pompalı tüfekle ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Denizli’de bir şahsın, husumeti olduğu kişilerin üzerine balkondan pompalı tüfekle ateş açması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.


Acıpayam ilçesi Yukarı Mahalle’de yaşanan olayda iddialara göre, H.Ç. isimli şahıs, aralarında husumeti olan Ü.K.’nin ve D.A. isimli şahısların otomobil ile evinin önünden geçtiğini görünce balkondan pompalı tüfekle aşağıya ateş etti. Açılan ateş sonucu Ü.K., ile D.A. yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine 112 Acil servis ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslar ile Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan D.A., yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, silahı ateşlediği öne sürülen H.Ç. ise gözaltına alındı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Kartal’da satranç turnuvasında hamleler yarıştı Kartal Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen satranç turnuvası başladı. Turnuvaya yaklaşık 300 öğrenci katılırken, hamleler kıyasıya yarıştı. Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Sanat Akademisi, Türkiye Satranç Federasyonu, Türkiye Satranç Federasyonu İstanbul İl Temsilciliği ve Türkiye Satranç Federasyonu Kartal İlçe Temsilciliği iş birliği ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen satranç turnuvası kıyasıya bir rekabete sahne oldu. Ailelerin ve çocuk sporcuların büyük ilgi gösterdiği turnuvanın açılışını Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar yaptı. “Milli bayramlar onurumuzdur” Satranç turnuvasının açılışında konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Adem Uçar, “Milli bayramlar onurumuzdur. Kartal Belediyesi olarak bütün milli bayramlarımızda birçok aktiviteler gerçekleştiriyoruz. Bu etkinlikler arasında olmazsa olmazlardan biri olan da satranç turnuvalarımız. Bugün de 23 Nisan ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız adına gençlerimizle bir araya geldik. Geleneksel olarak rutini devam ettiriyoruz. İnşallah bunu daha da geliştirerek devam ettireceğiz. Bu turnuvada bizim en büyük paydaşımız Satranç Federasyonu. Ben onlara da ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.