GENEL - 07 Aralık 2018 Cuma 11:22

Mutfak dolabından uyuşturucu çıktı

A
A
A
Mutfak dolabından uyuşturucu çıktı

Denizli’de polis tarafından zehir tacirlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 4’ü İranlı 6 kişi yakalandı.

Denizli’de polis tarafından zehir tacirlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda 4’ü İranlı 6 kişi yakalandı. Operasyonun yapıldığı bir evde mutfak dolabındaki uyuşturucunun bulunması polis kamerası tarafından kaydedildi.


Edinilen bilgilere göre, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda uyuşturucu madde satışı yapmak isteyen sokak satıcıları tespit edildi. Ardından harekete geçen ekipler 2 ayrı apart dairesine baskın düzenledi. Baskında yapılan aramalarda 700 gram metamfetamin maddesi ele geçirilerek 4 İranlı şahıs yakalandı.


Bir başka operasyonda ise şüpheli bir araç görevli ekiplerce takibe alınarak kısa süreli bir kovalamacanın ardından durduruldu. Araçta yapılan aramada 52 gram eroin ele geçirildi. Bu operasyonda ise 2 şahıs yakalandı.



Mutfak dolabındaki uyuşturucuyu polis buldu


Operasyonlarda toplamda 700 gram metamfetamin, 52 gram eroin ve suçtan elde edildiği değerlendirilen 12 bin TL ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 şüpheli şahıs ise çıkarıldıkları mahkemeler tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Öte yandan, operasyonlarda apartın basılması ve mutfak dolabındaki metamfetamin maddesinin bulunması polis kamerası tarafından kaydedildi. Operasyonlarda ayrıca narkotik köpekleri kullanıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara Bakan Şimşek: “Enflasyonu tek haneye düşürmeyi programımızın temel hedefi olarak belirledik” Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, “Enflasyonu tek haneye düşürmeyi programımızın temel hedefi olarak belirledik. Çünkü fiyat istikrarı olmadan gelir dağılımında adalet ve kalıcı refah artışı mümkün değildir” dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek sosyal medya hesabından enflasyon, alım gücü vergide adalet konularına ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Şimşek, gelir dağılımında enflasyonun oranlarının etkisine değinerek, “Enflasyonu tek haneye düşürmeyi programımızın temel hedefi olarak belirledik. Çünkü fiyat istikrarı olmadan gelir dağılımında adalet ve kalıcı refah artışı mümkün değildir” değerlendirmesinde bulundu. Vergide adaleti güçlendirmek için önemli düzenlemeler yaptıklarına değinen Şimşek, “Asgari ücreti vergi dışı bıraktık, gelir vergisi tarifesinde en alt dilimdeki vergi oranını düşürdük, en üst dilimdeki vergi oranını yükselttik, kurumlar vergisi oranını artırdık, banka ve finans kurumları için daha yüksek oran belirledik. Vatandaşlarımızın alım gücünü artırmak için her alanda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” ifadelerine yer verdi. Şimşek, programın şeffaf, öngörülebilir ve kural bazlı politikalara dayalı olup Türkiye’nin kendi programı olduğunu ve başarı ile uygulandığını da sözlerine ekledi.