MAGAZİN - 24 Mayıs 2022 Salı 09:35

Işık ve Şen ailelerinin mutlu günü

A
A
A
Işık ve Şen ailelerinin mutlu günü

Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık’ın işletmeci oğlu Ahmet Işık, mimar Bilge Nur Şen ile düzenlenen görkemli düğünle hayatını birleştirdi.

Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık’ın işletmeci oğlu Ahmet Işık, mimar Bilge Nur Şen ile düzenlenen görkemli düğünle hayatını birleştirdi.



Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı ve İşadamları Derneği Denizli Şube Başkan Yardımcısı Cemal Işık ve Şenay Işık çiftinin işletmeci oğulları Ahmet Işık ile emekli Öğretim Üyesi İsmail Şen ve Nuray Şen çiftinin kızları mimar Bilge Nur Şen ile dünya evine girdi. Geçtiğimiz Eylül ayında nişanlanarak evliliğe ilk adımlarını atan genç çiftin, geniş bir katılımla gerçekleşen görkemli düğün töreni Denizli siyaset, iş ve sağlık camiasının önemli isimlerini bir araya getirdi. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı düğünde mutluluklarını yakınları ve davetlilerle paylaşan Ahmet ve Bilge Nur çifti, birlikte devam edecekleri yeni bir hayatın başlangıcını yaptı.



Işık ve Şen aileleri olarak büyük mutluluk içerisinde olduklarını ifade eden Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ise, “Çocuklarımızın aldığı evlilik kararı sonrası geçtiğimiz aylarda önce söz ve ardından ise nişan merasimlerini gerçekleştirmiştik. Bugün de uzaktan ve yakından gelen yakınlarımız ve sevdiklerimizle düğünlerini gerçekleştirdik. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum. Çocuklarımız bir ömür boyu mutlu, huzurlu ve sağlıklı olsunlar, tek dileğimiz bu. Allah bu mutluluğumuzu daim eylesin” şeklinde konuştu.



Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kıydığı nikahta genç çifti Denizli’nin siyaset, iş ve spor camiası yalnız bırakmadı. Genç çiftin nikah şahitliğini Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı İsmail Karakete, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk, İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Akgün, MAKSİAD Başkanı Mehmet Sarı, Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan, Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uz, Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Kemal Tekden ve Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Mehmet Tekin yaptı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Uşak Uşak Valiliği firari hükümlünün ölümüyle ilgili açıklama yaptı Uşak’ta hakkında 19 yıl 15 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 11 ayrı suç kaydı bulunan bir hükümlü, yakalanmasına yönelik operasyon sırasında çıkan arbede sonrası kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olayın ardından adli ve idari soruşturma başlatıldığı, sürecin tüm yönleriyle titizlikle sürdürüldüğü bildirildi. Uşak Valiliği’nden sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada, "silahlı yağma" ile "cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçlarından aranan C.G. (24)’nin Dikilitaş Mahallesi’nde saklandığının tespit edildiği belirtildi. İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin, Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ile koordineli olarak adrese düzenlediği operasyonda, şahsın güvenlik güçlerine teslim olmaması üzerine arbede yaşandığı, arbede sırasında yaralanan şahsın hastaneye kaldırıldığı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı ifade edildi. Olayın ardından adli ve idari soruşturma başlatıldığı, sürecin tüm yönleriyle titizlikle sürdürüldüğü bildirildi. Valiliğin konuya ilişkin yaptığı açıklamada ise; "Silahlı Yağma ile Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma" suçlarından hakkında 19 yıl 15 ay 10 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 11 ayrı suç kaydı olan C.G. (24) isimli şahsın Uşak il merkezi Dikilitaş Mahallesi’nde bulunan bir adreste saklandığı tespit edilmiştir. Uşak İl Emniyet Müdürlüğü ile koordine edilerek, Cumhuriyet Başsavcılığından gecikmesinde sakınca bulunan hal kapsamında alınan arama kararına istinaden, ikamet adresine girilmesi esnasında, aranan şahsın tüm uyarılara rağmen teslim olmaması üzerine yakalanması sırasında yaşanan arbede sonucu şahıs yaralanmış ve sevk edildiği hastanede hayatını kaybetmiştir. Olayla ilgili olarak adli ve idari soruşturma başlatılmış olup süreç, ilgili birimler tarafından titizlikle yürütülmektedir. Konunun tüm yönleriyle incelenmesi için İçişleri Bakanımız Sayın Mustafa Çiftçi’nin talimatıyla Mülkiye Başmüfettişi ve Jandarma Genel Komutanlığı Müfettişi görevlendirilmiştir" ifadelerine yer verildi.