MAGAZİN - 04 Temmuz 2025 Cuma 12:39

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

A
A
A
1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Denizli’de bir işletmenin düzenlediği yemek yarışmasında, 1 saate 100 adet kanat tüketerek rekor kıran katılımcı, 15 bin liralık ödülün sahibi oldu.

Denizli’nin Pamukkale ilçesine bağlı İncilipınar Mahallesi’nde faaliyet gösteren Kanatçı Mahmut adlı işletmenin düzenlediği "1 Saatte En Çok Kanat Yeme" yarışması, yeni bir rekora sahne oldu. Yarışmaya Denizli’den katılan Hüseyin Tırçiçek, 1 saatte 100 adet kanadı tüketerek rekor kırdı ve 15 bin liralık para ödülünün sahibi oldu. Rekortmen yarışmacıyı tebrik eden işletme sahibi Mahmut Çetin, "Hüseyin Bey bir saatte ilk rekorun sahibi oldu. Cesaretine güvenenleri yarışmamıza bekliyoruz. Yarışmayla ilgili olarak sayfamızdan duyurular yapmaya devam ediyoruz. Yarışmaya katılmadan önce rezervasyon yaptırmayı unutmayın" dedi.

1 saatte 100 kanat yiyip üstüne 15 bin lira kazandı

Lütfi Yaşar

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Isparta Isparta’da dağlık alanda yanmış aracın kenarında başsız erkek cesedi bulundu Isparta’nın Keçiborlu ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde dağlık alanda, yanmış bir aracın yakınında bir şahsın cansız bedeni bulundu. Cesedin ise kafa kısmının olmadığı tespit edildi. Ölen kişinin köyde yaşayan bir çobana ait olduğu belirlenirken, Isparta Valiliği, "Vahşice işlendiği değerlendirilen cinayetin aydınlatılması ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar tüm birimlerimiz tarafından kararlılıkla ve aralıksız şekilde sürdürülmektedir" açıklamasını yaptı. Olay, sabah saatlerinde Isparta’nın Keçiborlu ilçesine bağlı Aydoğmuş köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dağlık alanda yanmış bir aracın yakınında hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemede, baş kısmı olmayan bir erkek cesedi olduğu tespit edildi. Yapılan araştırmada cesedin, köyde kayıp olarak aranan 39 yaşındaki çoban Ferdi Özdemir’e ait olduğu belirlendi. Yakınlarının bölgeye getirilerek teşhis yapmasıyla kimlik doğrulandı. Jandarma ekipleri, Özdemir’in başının gövdesinden ayrıldığını tespit ederken, bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Ferdi Özdemir’in cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Bir önceki akşama ait görüntüler ortaya çıktı Öte yandan, Özdemir’in olaydan önceki son görüntüleri de ortaya çıktı. Özdemir’in dün saat 19.55 sıralarında köyde bir markete girerek alışveriş yaptıktan sonra marketten ayrıldığı görüldü. Geceyi dağda geçirdiği belirlenen Özdemir’in ölümüne ilişkin araştırmaların sürdüğü kaydedildi. "Vahşice işlendiği değerlendirilen cinayet" Isparta Valiliğinin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "5 Aralık 2025 tarihinde Keçiborlu ilçemize bağlı Aydoğmuş köyünde yanmış bir aracın yakınında F.Ö. isimli vatandaşımızın vücut bütünlüğü bozulmuş cansız bedeni bulunmuştur. Vahşice işlendiği değerlendirilen cinayetin aydınlatılması ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalar tüm birimlerimiz tarafından kararlılıkla ve aralıksız olarak sürdürülmektedir. Adli tahkikat, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde çok yönlü şekilde devam etmektedir. Faillerin en kısa sürede yakalanıp adalete teslim edileceğinden kimsenin şüphesi olmasın" ifadelerini kullandı.