SPOR - 06 Mayıs 2025 Salı 12:58

Atletizmin yıldızları Denizli’de buluşuyor

A
A
A
Atletizmin yıldızları Denizli’de buluşuyor

Okul Sporları Atletizm Yıldızlar ve Küçükler Türkiye Şampiyonası, 07-08 Mayıs tarihlerinde Denizli’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek. İki gün boyunca sürecek yarışmalara, 50 ilden 67 takım toplamda 400 sporcunun katılacağı açıklandı.



Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın koordinesinde düzenlenen Okul Sporları yarışmaları farklı branşlarda gerçekleşen şampiyonalarla devam ediyor. Yarışmalar kapsamında, 07-08 Mayıs tarihlerinde Atletizm Yıldızlar ve Küçükler Türkiye Şampiyonası, Denizli’nin ev sahipliğinde Albayrak Atletizm Sahası’nda yapılacak.



Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün organize edeceği yarışmalarda; 50 ilden 67 okul takımı olmak üzere toplam 400 sporcu farklı kategorilerde madalya için Denizli’de sahne alacak. İl Birinciliği ve Grup Şampiyonalarında elde ettikleri derecelerle Türkiye Şampiyonasında yarışmaya hak kazanan küçük ve yıldız atletler; Büyükşehir Belediye Albayrak Atletizm Sahasında gerçekleşecek yarışmalarda kürsüye çıkabilmek için ter dökecek.



Şampiyonanın teknik toplantısı 06 Mayıs Salı günü saat 17.00’de Albayrak Atletizm Sahasında gerçekleşecek.



Atletizmin yıldızları Denizli’de buluşuyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.