ÇEVRE - 16 Mart 2024 Cumartesi 13:38

Başer’den 50 mahalleye 50 park sözü

A
A
A
Başer’den 50 mahalleye 50 park sözü

Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, bölgeye yeni parklar kazandıracağını ve yeşil alanları çoğaltacağını söyledi. Başer, göreve gelir gelmez 50 mahalleye 50 park projesinin hemen başlatılacağını belirtti.



Seçim çalışmaları kapsamında Merkezefendi’yi daha modern bir yaşam alanı haline getireceğini sık sık dillendiren ve Merkezefedi’nin yeşil alan ile park eksikliğini gidermek , bölgeyi modern bir yaşam alanı haline getirmek isteyen Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, bölgenin yeşil alanlar ve parklarla donatılacağını söyledi. Yaşam alanlarıyla modern bir Merkezefendi oluşturmayı amaçlayan Başer, bu anlamda eksiği olan mahalleleri tespit ettirmeye başladı.



Yeşil alan projeleri her yıl artarak katlanacak


“50 mahalleye, 50 park” projesinin göreve gelir gelmez öncelikli çalışmalar içinde olduğunu söyleyen AK Partili Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in bu projesi, modern ve güvenli çocuk oyun grupları ile açık hava spor ünitelerinin de içinde bulunduğu parklarla yeni yaşam alanlarından oluşuyor. Ayrıca daha yeşil bir Merkezefendi oluşturabilmek amacıyla bu projeler her yıl artırılacak ve mevcut yeşil alanların bakım ve yenilenmesine hız kesmeden devam edilecek.



Başer’den 50 mahalleye 50 park sözü

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Düzce Düzce’de staj dolandırıcılığında 9 tutuklama DÜZCE (İHA) – Düzce’de meslek lisesinde okuyan öğrencileri staj yapıyor gibi göstererek 72 öğrenci üzerinden haksız kazanç sağladığı şüphesiyle gözaltına alınan 21 kişiden 9’u tutuklandı, 1’i serbest kaldı, 11’i ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, meslek liselerinde okuyan öğrencileri firmalarda çalışıyor gibi göstererek haksız yere teşvik, prim ve stajyer ücreti tahsil edildiği tespit edildi. Soruşturma kapsamında, tespiti yapılarak ifadesi alınan 72 müştekinin beyanları doğrultusunda yapılan araştırmalarda müştekilerden 29’unun Akçakoca ilçesinde faaliyet gösteren bir kurs merkezinin, bünyesinde kayıtlı olan öğrenciler olduğu, kişisel verilerini, rızaları ve bilgileri dışında farklı firmalarda ’stajyer’ olarak kaydedilmesi amacıyla Düzce’de bir lise yetkileri ile paylaştığı tespit edildi. Diğer 50 müştekinin bilgilerinin ise Düzce’de bir lise tarafından yine rızaları dışında farklı firmalarda ’stajyer’ olarak kaydedildiği, bu yöntemle şu ana kadar tespiti yapılan 72 kişi üzerinden ilgili firmaların usulsüz haksız yere teşvik, prim ve stajyer ücreti tahsil ettiği tespit edildi. Konuyla ilgili olarak ilk etapta 12 kişi gözaltına alındı. Ardından derinleştirilen soruşturmada gözaltı sayısı 21’e yükseldi. Emniyetteki işlemlerinin ardından 21 şüpheli, sabah saatlerinde polis ekipleri tarafından adliyeye sevk edildi. Şahıslardan B.K., B.M., E.C., G.Ç., H.Ç., M.Ş., R.K., Ş.K ve T.H. tutuklanırken, A.Ç.D, B.N.S, F.E, M.G, A.K.A, F.Ç, K.Ş, M.Y, O.D, A.K, D.K adli kontrol şartıyla salındı, 1 kişi ise serbest kaldı. Şahıslara yurt dışına çıkma yasağı getirildi.