GÜNDEM - 18 Ekim 2024 Cuma 14:45

Başkan Doğan’dan muhtarlar günü mesajı

A
A
A
Başkan Doğan’dan muhtarlar günü mesajı

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.



Başkan Doğan, mahallelerin ihtiyaçlarını, sıkıntılarını ve taleplerini en iyi şekilde yansıttıklarını, yönetim ve halk arasında önemli bir bağ kurduklarını belirterek, “Mahallelerimizin en önemli temsilcileri, halkımızın sesi ve kamu hizmetlerinin köprüsü konumunda bulunan muhtarlar mahallelerimizin ihtiyaçlarını, sıkıntılarını ve taleplerini en iyi şekilde yansıtan, yerel yönetim ile halk arasında önemli bir bağ kuranlarsınız. Biz de Merkezefendi Belediyesi olarak muhtarlarımızın taleplerini yerine getirme konusunda var gücümüzle çalışıyoruz. Göreve geldiğimiz günden beri uyum içinde çalıştığımız muhtarlarımızla, birlik ve beraberliğimiz devam edecektir. Halkımızın huzuru ve mutluluğu için çalışmalarımızı arttırarak devam edeceğiz. Demokrasinin temel taşlarından biri olan muhtarlık görevini yerine getiren kıymetli muhtarlarımızın Muhtarlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım” ifadelerini kullandı.


Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Başkan Yılmaz’dan emekçilere 1 Mayıs ziyareti Bursa’da Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren işletmelerde çalışanları ziyaret etti. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla ilçede faaliyet gösteren parfüm fabrikasını ziyaret ederek çalışanlarla bir araya geldi. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlayan Başkan Oktay Yılmaz, çalışanlara çiçek takdim etti. Oktay Yılmaz, fabrika yemekhanesinde emekçi çalışanlarla birlikte yemek yedi ve sohbet etti. Emek kutsaldır Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, emek ve üretimin hem Bursa’nın hem de Türkiye’nin kalkınmasında en büyük güç olduğunu vurguladı. Yılmaz, "Alın teriyle kentimizin ve ülkemizin büyümesine katkı sağlayan tüm emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum. Ülkemizin gelişiminde büyük paya sahip olan emekçi kardeşlerimin her zaman yanındayız" dedi. Başkan Yılmaz, Yıldırım Belediyesi olarak istihdama, üretime ve sanayiye katkı sağlayan projeleri önemsediklerini belirtti. Yılmaz, "Güçlü şehirler, güçlü üretimle yükselir. Bursa ve Türkiye’nin üretim gücünün temel taşı olan emekçi kardeşlerime teşekkür ediyorum. Üreten, çalışan ve emek veren herkesin yanında olmaya devam edeceğiz" ifadesini kullandı. Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, daha sonra fabrikanın üretim hattını dolaşarak yetkililerden bilgi aldı.
Isparta Isparta Belediyesi’ne ait ikinci akaryakıt istasyonu temmuzda faaliyete geçecek Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, belediyeye ait ikinci akaryakıt istasyonunun temmuz ayı sonunda faaliyete geçeceğini açıkladı. Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, yeni otogarın yanındaki alanda yapımı devam eden belediyeye ait ikinci akaryakıt istasyonunda incelemelerde bulundu. Başkan Başdeğirmen, yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İncelemeleri sonrası açıklama yapan Başdeğirmen, "Isparta Belediyesi olarak şehrimize ikinci akaryakıt istasyonunu kazandırmak için çalışmalarımız devam ediyor. Alanımız yeni otogar alanımızın yanında bulunan park alanımız. Bu yaptığımız yatırım bölgedeki ihtiyacı karşılayacak. Diğer akaryakıt istasyonumuz da Antalya yolu üzerinde bulunuyor. Bu da ikinci olarak Ispartalı vatandaşlarımıza hizmet edecek. Burada bir üst geçit yapıldı. Bu nedenle otogarımızdaki hava bir farklı oldu. Müthiş bir güzellik ortaya çıktı. Yan tarafındaki yeşil alanlarıyla, büyük geçiş alanlarıyla ve servis yollarıyla bir büyükşehir havasında ortam oluştu. Bundan dolayı çok memnuniyet duyuyorum. Isparta Belediyesi’nin şirketi olan ISBAŞ adına bu işletmeyi yapıyoruz. İnşallah nasip olursa temmuz ayının sonunda faaliyete geçirmeyi planlıyoruz. Bu sayede hem istihdam sağlayacağız hem de vergi vereceğiz. Buradaki vatandaşlarımızın da ihtiyacını karşılamış olacağız. Bu yatırımımız Isparta’mıza hayırlı olsun" dedi.