SPOR - 24 Nisan 2025 Perşembe 11:42

Denizli İdmanyurdu, şampiyonluk için gün sayıyor

A
A
A
Denizli İdmanyurdu, şampiyonluk için gün sayıyor

TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Grup lideri Denizli İdmanyurdu Gürellerspor, ligin sona ermesine 2 hafta kala şampiyonluk için gün sayıyor.


TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Grup’ta 28. hafta itibariyle; 20 galibiyet, 5 beraberlik, 2 yenilgi alarak 65 puanla liderliğini sürdüren Denizli İdmanyurdu Gürellerspor, Asarlıkspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşilköy Stadı’nda Teknik Sorumlu Gökhan Kaynak nezaretinde yapılan antrenmanlarda futbolcuların çok istekli ve moralli oldukları görüldü.


Ligin son 3 haftasını değerlendiren Denizli İdmanyurdu Gürellerspor Teknik Sorumlusu Gökhan Kaynak, sezon başındaki şampiyonluk hedeflerine adım adım ilerlediklerini belirterek, "Bu hafta Didim Belediyespor ligden çekildiği için üç puanı üç golle aldık. Ligde liderliğimiz devam ediyor. Rakibimiz kendi evinde Kuyucakspor’u yendi. Onlar da Çivril’e gelecekler. Bizim maçlarımızı kazanmamız gerekiyor "dedi.



"Rakip Çivril’de puan kaybederse şampiyon oluruz"


"Biz bu hafta gene bay geçiyoruz eğer Çivril’e takılırlarsa son maçta bir puan yetecek" diyen Teknik Sorumlu Kaynak, "Çivril’e mağlup olurlarsa oynamadığımız hafta şampiyon olacağız. Çalışmalarımız en iyi olacak şekilde devam ediyor. 3 gün izinin ardından 4. gün antrenmanlara başladık. Son maçımız, şampiyonluk maçımız gibi hazırlanmak zorundayız. Oyuncularıma da böyle söylüyorum. 2 haftalık BAY süresi bizim için iyi olmuyor. Ligin artık son maçı, mazeretin olmadığı bir maça çıkacağız. Hem oyuncular açısından hem bizim açımızdan hem şehir açısından bence mazereti olmayan maç" diye konuştu.



"Çivril-Torbalı maçı çok önemli"


Ligin son maçı olan Asarlıkspor maçının önemine değinen Kaynak, "Eğer kazanmak zorunda olursak çıkıp kazanacağız. Ama rakibimizin oynayacağı maçlara bakalım. Belki de son Çivril’de oynanacak olan maç bizim maç oynamadan şampiyon olmamızı sağlayacak. Tabi bunu Pazar günü izleyip göreceğiz. Bunun yanında tabi lig de baktığımız zaman bizim için 4 haftadır 2-3 haftalık maç oynamadığımız bir süreç oldu. Ama çalışmak zorundayız. Konsantre olmak zorundayız. Bir maçımız kaldı. Çocuklarla da paylaşıyoruz. Dolayısıyla çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Son güne kadar da devam edecek" ifadelerini kullandı.



"Gerekirse son maçımızı kazanarak kendi göbeğimizi kendimiz keseriz"


Ligin son maçı olan Asarlıkspor maçını kazanacak güçte olduklarına dikkat çeken Kaynak, konuşmasını şöyle tamamladı:


"Gönül ister ki son maçta kendi göbeğimizi kendimiz keselim. Son maçta çıkalım sahaya en iyi oyun en skorla şampiyon olalım. Çünkü şampiyonluğun tadı o zaman daha fazla oluyor. İnşallah öyle bir maç oynar son maçta şampiyon oluruz."



Denizli İdmanyurdu, şampiyonluk için gün sayıyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kayseri Melikgazi, tiyatro perdelerini minik sanatseverler için açıyor Melikgazi Belediyesi; çocukların kültürel ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlediği etkinliklerine bir yenisini daha ekliyor. ’Ormanlar Kralı Ağustos Böceği’ tiyatro oyunu 5 Nisan Pazar günü Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda minikler ile buluşacak. Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında sahnelenecek olan eğitici ve öğretici tiyatro oyunu, çocukların hayal gücünü beslemeyi hedeflerken onlara keyifli bir hafta sonu yaşatacak. 08-13 yaş aralığındaki çocuklar için, saat 13.00 ve 14.30 olmak üzere toplam iki farklı seansta gerçekleştirilecek ücretsiz oyuna katılımın yoğun olması bekleniyor. Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleşen etkinliğe tüm çocukları davet eden Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu; "Çocuklarımız, en kıymetlilerimiz. Çocuklarımızın eğitimi, sosyalleşebilmeleri, geleceğe daha emin adımlarla yürüyen bireyler olmaları için Melikgazi Belediyesi olarak birçok yatırım ve projeyi hayata geçiriyoruz. Yalnızca eğitimlerine yönelik okullar, kütüphaneler yapmakla kalmayıp aynı zamanda onları eğlendirecek, sosyalleşmelerini sağlayacak sosyal ve kültürel etkinliklerle de bir araya getiriyoruz. Bu kapsamda 05 Nisan Pazar günü Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonumuzda "Ormanlar Kralı Ağustos Böceği" isimli çocuk tiyatrosuyla evlatlarımızı bir araya getireceğiz. Katılım sağlamak isteyen 08-13 yaş aralığındaki çocuklarımız için 0530 253 91 91 numaralı hattımızdan ya da https://ulakbel.melikgazi.bel.tr/WebForm/kn4vuhfpqntkp9imw5nws#/ linkine tıklayarak rezervasyon yapılabilir. Tüm çocuklarımıza şimdiden iyi eğlenceler diliyorum" dedi.