SPOR - 10 Ekim 2024 Perşembe 10:26

Denizli İdmanyurdu, Sandıklı deplasmanına hazırlanıyor

A
A
A
Denizli İdmanyurdu, Sandıklı deplasmanına hazırlanıyor

Bölgesel Amatör Lig 7. Grup ilk haftasında kazanan Denizli İdmanyurdu, hafta sonu deplasmanda karşılaşacakları Sandıklıspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.


TFF Bölgesel Amatör Lig 7. Grup ilk haftasında evinde karşılaştığı Balçovaspor’u iyi bir oyun ve mücadele sonucunda 3-1 mağlup ederek lige iyi bir başlangıç yapan Denizli İdmanyurdu Gürellerspor’da ligin ilk haftasında oynanacak olan Sandıklıspor hazırlıkları başladı. Başkarcı Stadı’nda Teknik Sorumlu Gökhan Kaynak nezaretinde yapılan antrenmanda futbolcuların istekli ve moralli oldukları görüldü. Kırmızı-siyahlı takım haftanın ilk antrenmanında yenileme ve tamamlama antrenmanı gerçekleştirdi.



"3 puan ile başlamak önemliydi"


Balçovaspor ve Sandıklıspor maçını değerlendiren Teknik Sorumlu Gökhan Kaynak, lige galibiyet ile başlamanın önemli olduğuna dikkat çekerek, "Ligin ilk maçları her zaman zordur. Kolay maç olmadı ama bizim açımızdan iyi bir oyunla kazanıp 3 puan ile başlamak önemliydi. Oyunda eksiklerimiz var bu eksiklikleri üçüncü ve dördüncü haftaya kadar kapatmak istiyoruz. Maçta daha fazla gol pozisyona giren, topa sahip olan, gol atan taraf olmak bizi sevindiriyor" dedi.



"Sandıklıspor maçı önemli"


Ligin ikinci haftasında oynanacak olan Sandıklıspor maçının önemine değinen Kaynak, "Bu hafta Sandıklıspor’a gidiyoruz. Sandıklıspor rakibi ligden çekildiği için haftayı maç yapmadan geçirdi. Bizim için kendi oyunumuz önemli. Oturtmak ve oynatmak istediğimiz bir oyun var. Eğer istediğimiz ritmi yakalarsak başarılı olacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.



Denizli İdmanyurdu, Sandıklı deplasmanına hazırlanıyor

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kütahya Hisarcık MYO’da afet farkındalık ve bina tahliye eğitimi Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Hisarcık Meslek Yüksekokulunda afet farkındalık ve bina tahliye eğitimi gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulunda, Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) uzmanları tarafından düzenlenen afet farkındalık ve bina tahliye eğitimine Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Burak Kavaslar, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Fadim Koç, akademik ve idari personel ile çok sayıda öğrenci katıldı. AFAD uzmanları tarafından gerçekleştirilen eğitimde, afetlerin oluşum süreçleri, afet öncesi alınması gereken önlemler, afet anında doğru davranış biçimleri ve afet sonrası yapılması gerekenler hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Katılımcılara özellikle deprem anında doğru pozisyon alma, panik yönetimi ve tahliye sürecinde dikkat edilmesi gereken güvenlik adımları uygulamalı olarak anlatıldı. Eğitim kapsamında ayrıca, bina tahliye tatbikatı da gerçekleştirildi. Gerçek bir afet senaryosu üzerinden yapılan tatbikatta, öğrenciler ve personel belirlenen toplanma alanlarına kısa sürede ve güvenli bir şekilde ulaştı. Tatbikatın ardından AFAD uzmanları, yapılan uygulamayı değerlendirerek eksik görülen noktalar hakkında bilgilendirme yaptı. Hisarcık MYO Müdürü Öğr. Gör. Burak Kavaslar, afet bilincinin artırılmasının önemine dikkat çekerek, "Afetlerle mücadelede en etkili yöntem, bilinçli bireyler yetiştirmektir. Bu tür eğitimlerle öğrencilerimizin ve personelimizin farkındalığını artırmayı hedefliyoruz" dedi. Eğitim programı, katılımcıların merak ettikleri konuların ele alındığı soru-cevap bölümüyle sona erdi.
Antalya Antalya’da eşini ve iki kızını öldüren polis memuru tutuklandı Antalya’da eşi ve iki kızını beylik tabancasıyla vurarak öldürmekten gözaltına alınan polis memuru, sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Anne ve çocukların cenazeleri ise aileleri tarafından morgdan alınarak Çankırı’ya götürüldü. Olay, dün saat 16.30 sıralarında Kepez ilçesi Varsak Demirel Mahallesi 1964. Sokak’taki iki katlı binanın birinci katında meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen silahla yaralama ihbarı üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Apartman girişinde oturur halde bulunan polis memuru M.G.’nin elindeki beylik tabancası meslektaşları tarafından alındı. Daireye giren ekipler, salonda M.G.’nin eşi Fatma Gıyar’ı (31), oturma odasında ise kızları Meral Ebrar Gıyar (10) ve Merve Gıyar’ı (4) hareketsiz halde buldu. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde anne ve iki çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. Savcılık ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından anne ve çocukların cansız bedenleri Antalya Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cenazeler morgdan teslim alındı Bugün morga gelen aile yakınları, Fatma Gıyar ve kızlarının cenazelerini teslim alarak, defnedilmek üzere memleketleri Çankırı’ya götürdü. Morg önünde bekleyen aile bireylerinin oldukça üzgün olduğu görüldü. Gözaltına alınan polis memurunun ise emniyette ifade vermek istemediği ve susma hakkını kullandığı belirtildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen M.G., sevk edildiği nöbetçi sulh ceza hakimliğince "eş ve çocuğunu kasten öldürme" suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Varsak Polis Merkezi Amirliği’nde görev yapan polis memuru M.G.’nin yılık izinde olduğu öğrenildi.