ASAYİŞ - 07 Ocak 2026 Çarşamba 10:33

Denizli’de hazır asker iş yerinde ölü bulundu

A
A
A
Denizli’de hazır asker iş yerinde ölü bulundu

Denizli’de esnaflık yapan 20 yaşındaki Baran Sami Vural, iş yerinde ölü bulundu. 20 yaşındaki genç ilk alınacak olan celpte askere gidecekti.



Olay, Denizli’nin Merkezefendi ilçesi Sümer Mahallesi 3. Sanayi Bölgesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bölge esnafı bir süre 20 yaşındaki Baran Sami Vural’dan haber alamadı. Gencin durumunu merak eden esnaflar dükkana girdiklerinde Sami Vural’ı hareketsiz şekilde buldu. Durumun hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, Baran Sami Vural’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından Vural’ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.



Polis ekipleri olayla ilgili detaylı soruşturma başlatırken, yakın çevresinin ifadelerine göre genç esnafın ilk alınacak olan celpte askere gideceği ve son dönemde psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürüldü.



Denizli’de hazır asker iş yerinde ölü bulundu

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Antalya Antalya’da hortum dehşeti: Evlerin çatısı uçtu, ağaçları kökünden söktü, otomobil ters döndü Antalya’nın Manavgat ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan hortum, Karacalar ve Sülek Mahallelerinde seralarda ve evlerde büyük hasara yol açarken, hortumun havaya savurup ters döndürdüğü otomobil bir kişinin yaralanmasına sebep oldu. Manavgat-Akseki yol ayrımından başlayarak D-400 Karayolunun üst kısmında etkili olan hortum Karacalar ve Sülek Mahallelerinde çok sayıda serayı yerle bir ederken, büyük bölümü Sülek Mahallesi’nde olmak üzere 5-6 tane evin çatısını uçurdu. Geçtiği güzergahta ağaçları kökünden söken hortum, Sülek Mahallesi’nde evin önünde park halindeki FİAT marka otomobili yaklaşık 4 metre savurup traktörün üzerine fırlattı. Otomobilin savrulması sırasında yakında bulunan 20 yaşındaki Sude Kiraz yaralandı. Yaralı, 112 Acil Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. İhbar üzerine Sülek Mahallesi’ne Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi, AFAD ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Merkez Jandarma Karakolu’na bağlı ekipler sevk edildi. Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Sülek ve Karacalar Mahallelerinde incelemelerde bulundu. Evlerinin çatısı uçan, aracı zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Metin, bazı seraları gezerek zarar durumu hakkında bilgi aldı. "Hayvan ahırlarının duvarları yıkıldı" Sülek Mahalle Muhtarı Ercan Mutlu, köylerinde zararın büyük olduğunu belirterek "Ne olduğunu anlayamadık. Dışarı çıktığımızda uçan çatıları, yıkılan ağaçları ve ters dönen aracı gördük. Hayvan ahırlarının duvarları yıkıldı. Hayvanlar sağlam kalan ahırlara aktarıldı" dedi. "Çok sayıda sera zarar gördü" Karacalar Muhtarı Şevket Kaplan ise hortumun Akseki yol ayrımından köylerine doğru geldiğini belirterek "Evimde otururken bir uğultuyla dışarı çıktım ve sesin hızla uzaklaştığını duydum. Köy içerisinde bazı evlerin çatısı uçtu. Aşağıda çok sayıda sera zarar gördü" dedi.