ASAYİŞ - 23 Mayıs 2024 Perşembe 21:55

Ehliyetsiz gencin kullandığı lüks araç karşı şeride geçip kazaya neden oldu: 1 ölü, 1 yaralı

A
A
A

Denizli’de ehliyetsiz gencin kullandığı lüks araç, refüjü aşarak karşı şeride geçti. Yolun ortasında duran araca SUV otomobilin çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi ağır yaralandı.

Kaza, Denizli-Afyonkarahisar karayolu Honaz ilçesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Denizli il merkezinden Kocabaş Mahallesi istikametine giden Şinasi T.Ç. idaresindeki 06 DFS 833 plakalı BMW marka lüks otomobil, sürücünün bir anlık dikkatsizliği sonucu kontrolden çıktı. Sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, refüjü aşarak karşı şeride geçti. Sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan arkadaşı, maddi hasar oluşan araçtan yara almadan çıktı.

Ehliyetsiz gencin kullandığı lüks araç karşı şeride geçip kazaya neden oldu: 1 ölü, 1 yaralı

Bu sırada Denizli yönüne gelen Mahmut Kezer (59) yönetimindeki 34 DIA 831 plakalı Audi marka SUV araç, rampadan inerken yolun ortasında duran kazalı otomobili geç fark etti. Sürücü tüm çabalarına rağmen aracını durduramadı. SUV araç, çarpmanın etkisiyle metrelerce savruldu. Diğer sürücülerin ihbarı sonucu bölgeye çok sayıda polis, jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri sürücü Kezer ve eşi M. Kezer’e ilk müdahalede bulundu. Yapılan kontrollerde Mahmut Kezer’in olay yerinde yaşamını kaybettiği belirlenirken, ağır yaralanan eşi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Ehliyetsiz gencin kullandığı lüks araç karşı şeride geçip kazaya neden oldu: 1 ölü, 1 yaralı

Savcı ve olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarının ardından Mahmut Kezer’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazaya neden olan Şinasi T.Ç.’nin ehliyetsiz ve 18 yaşından küçük olduğu öğrenildi. Araç sürücüsü Şinasi T.Ç. ve yanındaki arkadaşı jandarma ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Kaza sonrası karayolunda kontrollü sağlanan ulaşım hurdaya dönen araçların kaldırılmasıyla normale döndürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Fadıl Kösedağ - Hüseyin Yılmaz

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Siirt Babalar Günü’nde şehit babasının buruk bayramı 2003 yılında askerlik tezkeresine 5 gün kala geçirdiği trafik kazasında şehit olan Siirtli Selçuk Erkoyuncu’nun babası, her sene olduğu gibi bugün de Babalar Günü’nü buruk geçiriyor. Evlat acısına katlanmanın çok zor bir acı olduğunu dile getiren Siirtli Şehit Selçuk Erkoyuncu’nun babası Fehim Erkoyuncu, tüm babaların Babalar Günü’nü ve bayramını kutladı. Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, Babalar Günü’nde şehit babasını yalnız bırakmadı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın selamlarının iletildiği şehit babası ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi. Babalar Günü’nün her sene olduğu gibi bu yıl da buruk geçtiğini ifade eden şehit babası Fehmi Erkoyuncu, "Bugün Babalar Günü, bunun haricinde de bugün Kurban Bayramı’dır. Bu Kurban Bayramı dolasıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımıza ve İl Müdürümüze bizi yalnız bırakmadıkları için çok teşekkür ederim. Onlar da benim evlatlarım gibidir. Büyük oğlumdu. 5 gün vardı tezkeresine şehit oldu. Yani diyecek bir şeyim yok. Gece gündüz aklımdan gitmiyor. Ne yapsam, ne etsem bir türlü unutamıyorum. Bütün şehit ailelerinde başsağlığı diliyorum. Bayramlarını ve Babalar Günlerini de kutluyorum. Keşke benim oğlum yanımda olsaydı da benim elimi öpmeseydi, ben onu öpecektim. Bu Babalar Günü’nde ben onu görseydim. Benim oğlum şehit oldu. Benim 2 tane daha evladım var. Ben bu devlete feda edebilirim. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımıza da zeval vermezsin. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Bu benim evladım şehit olmuş ama nice böyle evlatlarım var. Gerekirse ben de şehit olurum. Bu devlet için ben canımı da veririm. Evlatlarımı da feda ederim" şeklinde konuştu. Devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, "Bugün Kurban Bayramı ve Babalar Günü dolayısıyla şehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş’ın selamlarını ilettik. Bizler her zaman şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bizim gayemiz yanlarında olduğumuzu ailelerimize hissettirmektir" diye konuştu.
Siirt Babalar Günü’nde şehit babasının buruk bayramı 2003 yılında askerlik tezkeresine 5 gün kala geçirdiği trafik kazasında şehit olan Siirtli Selçuk Erkoyuncu’nun babası, her sene olduğu gibi bugünde Babalar Günü’nü buruk geçiriyor. Evlat acısına katlanmanın çok zor bir acı olduğunu dile getiren Fehim Erkoyuncu, tüm babaların Babalar Günü’nü ve bayramını kutladı. Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar, Babalar Gününde şehit babasını yalnız bırakmadı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın selamlarının iletildiği şehit babası ziyaretten memnun olduğunu dile getirdi. Babalar Gününün her sene olduğu gibi bu yılda buruk geçtiğini ifade eden şehit babası Fehmi Erkoyuncu; ‘’Bugün Babalar Günü, bunun haricinde de bugün kurban bayramıdır. Bu kurban bayramı dolasıyla Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız ve il müdürümüz bizi yalnız bırakmadıkları için kendilerine çok teşekkür ederim. Onlar da benim evlatlarım gibidir. Büyük oğlumdu. 5 gün vardı tezkeresine şehit oldu. Yani diyecek bir şeyim yok. Gece gündüz aklımdan gitmiyor. Ne yapsam, ne etsem bir türlü unutamıyorum. Bütün şehit ailelerinde başsağlığı diliyorum. Bayramlarını ve Babalar Günlerini de kutluyorum. Keşke benim oğlum yanımda olsaydı da benim elimi öpmeseydi, ben onu öpecektim. Bu Babalar Gününde ben onu görseydim. Benim oğlum şehit oldu. Benim 2 tane daha evladım var. Ben bu devlete feda edebilirim. Allah devletimize milletimize zeval vermesin. Cumhurbaşkanımıza da zeval vermezsin. Allah devletimizi başımızdan eksik etmesin. Bu benim evladım şehit olmuş ama nice böyle evlatlarım var. Gerekirse ben de şehit olurum. Bu devlet için ben canımı da veririm. Evlatlarımı da feda ederim’’ şeklinde konuştu. Devlet olarak her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını belirten Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Sabri Sidar; "Bugün Kurban Bayramı ve Babalar Günü dolayısıyla şehit ailelerimizi ziyaret ediyoruz. Bakanımız Mahinur Özdemir Göktaş’ın selamlarını ilettik. Bizler her zaman şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Bizim gayemiz yanlarında olduğumuzu ailelerimize hissettirmektir’’ diye konuştu.