GÜNDEM - 26 Temmuz 2023 Çarşamba 11:40

Merkezefendi Belediyesi’nden evlenecek çiftlere düğün desteği

A
A
A
Merkezefendi Belediyesi’nden evlenecek çiftlere düğün desteği

Merkezefendi Belediyesi, hayata geçirdiği Sevindik Vadi Parkı projesiyle yeni evlenecek çiftlere katlı sağlayacak. Proje sayesinde düğün yapacak olan çiftlerin masraflarının azaltılması hedefleniyor.



Gerçekleştirilen hizmetler ile ilçenin çehresini değiştiren Merkezefendi Belediyesi tarafından Sevindik Mahallesi’nde yapımı tamamlandı. Kentteki düğün salonu ihtiyacını karşılayacak olan 600 kişilik kapasiteye sahip “Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu” Merkezefendili konuklarını ağırlamak için hazır hale geldi. Bu projeyle birlikte Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu’nda çiftler en mutlu günlerinde, uygun fiyatla, şık ve nezih bir ortamda düğünlerini yapabilecek.


Düğün salonu 11 bin TL’ye hizmet verecek.



Evlenecek çiftlere ve düğün masrafları ile uğraşan ailelere rahat nefes aldırmak için Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu’nu 11 bin TL’den hizmet verecek. İkramlı fiyatlandırmanın içerisinde ayrıca kurabiye, yaş pasta, içecek ve müzisyen bulunuyor.



“Çiftlerin yanındayız”


Denizli’de ve Merkezefendi’de yaşayan vatandaşlara güzel haber verdiğini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, "Daha önce Sümer Mahallemizde evlenmek isteyen çiftlerimiz için Nergis Toplantı ve Düğün Salonumuzu açmıştık. Bu salonumuz gerek fiyatı gerekse modern yapısıyla her gün dolup taşıyor ve bir ömür boyu mutluluğa adım atan çiftlerimizin düğün sorununu ortadan kaldırıyor. Buraya talep artınca ekibimizle birlikte burada hemen yeni bir proje üzerinde kolları sıvadık ve ortaya harika bir kır düğün salonu çıktı. İkramlıkları, müzisyenleri ve her şeyden önemlisi bu ekonomik zor şartlara rağmen sadece 11 bin Türk Lirası fiyatıyla ’Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu’muz artık hizmetinizde. Merkezefendi Belediyesi her şart ve koşulda, her zaman dertlere derman olacak dedik ve projelerimizi vatandaşlarımızın derdine derman olsun diye hayata geçirdik. ’Sevindik Vadi Park Kır Düğün Salonu’muz hayırlı uğurlu olsun. Şimdiden evlenecek olan tüm çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" diye konuştu.


Merkezefendi Belediyesi’nden evlenecek çiftlere düğün desteği

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Samsun Samsun’da gece yarısı korku dolu anlar: Kırsal mahallede iki ev alevlere teslim oldu Samsun’un Vezirköprü ilçesine bağlı Kızılkese Mahallesi’nde gece saatlerinde çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek iki ahşap evi küle çevirdi. Yangın, mahalle sakinlerinin ve itfaiye ekiplerinin yoğun çabasıyla çevredeki evlere sıçramadan kontrol altına alındı. Vezirköprü’ye yaklaşık 59 kilometre uzaklıktaki Kızılkese Mahallesi’nde, henüz belirlenemeyen nedenle bir evde yangın çıktı. Gece geç saatlerde başlayan yangın, hızla büyüyerek çevresinde bulunan ve kullanılmayan başka bir eve sıçradı. Ahşap evleri saran yangında alevler göğe yükseldi, geceyi aydınlattı. Alevleri fark eden vatandaşlar, tankerlerle yangına müdahale ederek büyümesini önlemeye çalıştı. Yangın vanası yardımıyla yapılan ilk müdahale sayesinde alevlerin diğer evlere yayılması engellendi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen Samsun Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma çalışması gerçekleştirdi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın saat 03.00 sıralarında kontrol altına alındı. Kızılkese Mahallesi Muhtarı Ramazan Karataş, yangının İsmail Ay’a ait evde başladığını, oturulmayan ve Ahmet Öztürk’e ait olan eve sıçradığını belirtti. Karataş, vatandaşların tankerlerle müdahalesinin ardından itfaiye ekiplerinin olay yerine gelerek yangını tamamen söndürdüğünü ve çevredeki evlerin zarar görmesinin önüne geçildiğini ifade etti. Yangın sonucu iki ahşap ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.