YEREL HABERLER - 24 Nisan 2012 Salı 14:59

STK`LARDAN YAОMUR`A PLAKET

A
A
A
STK`LARDAN YAОMUR`A PLAKET

Diyarbakır`da bulunan sivil toplum kuruluşları (STK), Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yusuf Yağmur`a çalışmalarından dolayı teşekkür plaketi verdi.
Göreve geldiği günden bu yana birbiri ardına gerçekleştirdiği projelerle hastanenin hizmet kapasitesini her geçen gün artıran Diyarbakır Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Yusuf Yağmur`a, sivil toplum kuruluşları yetkilileri tarafından teşekkür plaketi verildi. Demokratik Ofis-Sen Mardin İl Başkanı M.Veysi Yılmaz, Uluslararası Engelliler Derneği Diyarbakır Şubesi Başkanı Erdal Satılış ve Diyarbakır Dicle Hemofili Derneği Başkanı Selim Paksoy, Başhekim Yusuf Yağmur`u hastanede ziyaret
ederek, başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ettiler. Başhekim Yağmur`a teşekkür plaketi sunan STK temsilcileri, Eğitim ve Araştırma Hastanesi`nin her geçen gün büyüyen hizmet ağının takdire şayan olduğunu belirterek, örnek teşkil ettiği görüşünde birleşti.
Görüşlerini açıklayan Uluslararası Engelliler Derneği Diyarbakır Şubesi Başkanı Erdal Satılış ise, "Biz dernek olarak, engelli kardeşlerimize, gerek sağlık ve gerekse sosyal içerikli çalışmalar yapıyoruz. Bu kapsamda bizlere çalışmalarında büyük destek olan Başhekim Yusuf Yağmur beye ne kadar teşekkür etsek azdır" dedi.
Konuklarına hastaneyi gezdirerek çalışmalar hakkında bilgi veren Yusuf Yağmur ise konuklarını makamında ağırlayarak göreve geldiği günden bu yana yapılan çalışmalar hakkında açıklayıcı bilgiler verdi. STK temsilcileri, yaptığı hizmetlerden ötürü Prof. Dr. Yusuf Yağmur`a teşekkür plaketi verirken, çalışmalarda başarılarının devamını diledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir