GENEL - 22 Eylül 2017 Cuma 13:55

Vali Güzeloğlu, uluslararası müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödül verdi

A
A
A
Vali Güzeloğlu, uluslararası müsabakalarda dereceye giren öğrencilere ödül verdi

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcuları makamında kabul ederek cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.

Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, uluslararası müsabakalarda dereceye giren sporcuları makamında kabul ederek cumhuriyet altınıyla ödüllendirdi.


Vali Güzeloğlu, Avrupa Atletizm Şampiyonası ile 12. Dünya Yıldızlar Şampiyonasında bronz ve gümüş madalya kazanan sporcuları makamında kabul etti. Burada bir konuşma yapan Vali Güzeloğlu, Diyarbakırlı 3 gencin, dünya çapında büyük başarı sağladığını söyledi. Vali Güzeloğlu, “Şirin, Meryem ve Ayşe sadece Diyarbakır’ın değil Türkiye’nin de gururu oldular. Bayrağımızı marşımızı göndere çekip dinlettiler ve alanında atletizmin yürüyüş gibi, bu güne kadar hiç madalya almadığımız bir alanda madalya taşıdılar. Her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ortaya koydukları çabayı taktir ediyorum. Onları yetiştiren antrenörlerini de tebrik ediyorum. Kendilerine her türlü desteği bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da fazlasıyla sunacağız. Bütün imkanlarımız hem şampiyonlarımızın hem de onları izleyip örnek alacak bitin gençlerimizin hizmetinde” dedi.


Vali Güzeloğlu daha sonra, İtalya’da düzenlenen 12. Dünya Yıldızlar Dağ Şampiyonasında 8000 metrede dünya üçüncüsü olan Şirin Karabal, Dünya Yıldızlar Atletizm Yarışmasında 5000 metrede dünya ikincisi ve U-20 Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonasında 1000 metrede Avrupa üçüncüsü olan Meryem Bekmez ile U-20 Avrupa Gençler Atletizm Şampiyonasında 5000 metrede Avrupa ikincisi olan Ayşe Tekdal’ı cumhuriyet altınıyla ödüllendirip başarılarının devamını diledi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara İçişleri Bakanlığından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü iddialarına ilişkin açıklama İçişleri Bakanlığı, mahkeme süreci devam eden bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için Bakanlık mülkiye müfettişlerinin görevlendirildiğini bildirdi. İçişleri Bakanlığı, Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için Bakanlık Mülkiye Müfettişlerinin görevlendirildiğini duyurdu. İçişleri Bakanlığı son 10 ay içerisinde 15’i uluslararası, 40’ı ulusal, 78’i bölgesel, 336’sı yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Konuya ilişkin Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “22 yıldır Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Yeniden Büyük ve Güçlü Türkiye için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımızın Türkiye Yüzyılı hedefleri doğrultusunda vermiş olduğu büyük destek ve ‘Türkiye’nin Huzuru’ için hukuktan aldığımız güçle son 10 ay içinde; 15’i’i Uluslararası, 40’ı Ulusal, 78’i Bölgesel, 336’sı Yerel olmak üzere toplam 469 organize suç örgütü çökertildi” ifadelerine yer verildi. Müfettiş görevlendirildi Öte yandan, organize suç örgütleriyle mücadelenin devam edildiğine vurgu yapılan açıklamada, “Organize suç örgütleri ile mücadelemiz devam ederken bazı sosyal medya hesaplarından Ankara İl Emniyet Müdürlüğü ile ilgili iddiaları içeren paylaşımlar yapılmaktadır. Ankara İl Emniyet Müdürlüğünce daha önce soruşturması yapılan ve mahkeme süreci devam eden Ankara’daki bir organize suç örgütüyle ilgili sosyal medyadaki iddiaların açıklığa kavuşturulabilmesi için İçişleri Bakanlığımızca Mülkiye Müfettişleri görevlendirilmiştir” ifadelerini kullandı.