GENEL - 23 Şubat 2018 Cuma 12:27

Diyarbakır’da okullararası kort tenisi müsabakaları

A
A
A
Diyarbakır’da okullararası kort tenisi müsabakaları

Diyarbakır Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okullararası kort tenisi müsabakalarında üçüncülük kupasının sahibi oldu.

Diyarbakır Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, okullararası kort tenisi müsabakalarında üçüncülük kupasının sahibi oldu.


Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Ufuk Yakut, ilk kez yer aldıkları müsabakalarda Diyarbakır üçüncüsü olduklarını söyledi. Yakut, “Sporcularımız umut veren bir başarıya imza attılar. Kısa önce başlatılan tenis çalışmaları ve hemen ardından elde edilen bu başarı gelecek için umutlarımızı artırdı. Bu dereceyle geleceğe yönelik hedeflerimizi artırdık. Gelecek yıllardaki planlarımız ve hedeflerimiz Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini kort tenisinde söz sahibi yapmaktır. Diyarbakır üçüncüsü olan ve bizleri sevindiren sporcularımı kutluyorum. Özellikle sporcularımızı eğiten antrenörümüz ve öğretmenimiz Remzi Atlı’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.


Muazzez Sümer Mesleksi ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve antrenörü Remzi Atlı da müsabakaların Kayapınar Belediyesi tenis kortunda gerçekleştiğini belirtti. Oldukça çekişmeli geçen müsabakalarda öğrencilerinin çok önemli bir dereceye imza attığına işaret eden Atlı, şöyle konuştu:


“Kısa bir süre önce başladığımız çalışmalarımız meyvelerini verdi. Öğrencilerimiz bu sporu en iyi şekilde kavrayarak, yarışmacı düzeyine geldiler ve katıldıkları ilk müsabakada başarılı oldular. Bu nedenle öğrencilerimi kutluyorum. Bize destek veren her sorunumuzda yanımızda olan Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Ufuk Yakut’a da teşekkür ediyorum.”

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Zonguldak Devrek’te 19 Mayıs coşkusu akşam da devam etti Zonguldak’ın Devrek ilçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları akşam da düzenlenen etkinliklerle devam etti. Devrek Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinliklerde, halk oyunları ekiplerinin gösterileri, bando takımının konseri, animasyon şovlar, canlı langırt turnuvası, çocuklar için şişme oyun parkurları, canlı dart turnuvasının yanı sıra daha birçok etkinlik hazırlandı. Organize edilen etkinliklerin hemen ardından akşam saatlerinde DJ Emircan Saltabaş tarafından davetlilere müzik ziyafeti gerçekleştirildi. “Dev Fest Gençlik Festivali” adı altında hazırlanan ve yeni hizmete giren Egemenlik Mesire Alanı’nda gerçekleştirilen, programa Kaymakamı Muhammed Evlice, Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, başkan yardımcıları Ayhan Kazkondu ve Özcan Özmekik ve çok sayıda davetli katıldı. Gençlerin doyasıya eğlendiği kutlamalarda özel eğitim gören çocuklar ’’Başkan Ulupınar’’ tezahüratları attı. Herkesin bayramını kutlayan Başkan Ulupınar ise, ’’Kutlamalar öncesinde 20 gün mesire alanın bakımını yaptık ve festivale hazırladık. Gençlerimizle birçok program yapacağız, gençlerimizin her zaman yanındayız, onları her konuda destekleyeceğiz. En büyük zenginliğimiz gençlerimiz olduğunu biliyoruz. Allah bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın ve bize yeniden bir istiklal savaşı yaşatmasın, bu toprakları vatan yapan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e, gazilerimize ve şehitlerimize şükranlarımızı sunuyoruz’’ diye konuştu.