ASAYİŞ - 06 Haziran 2019 Perşembe 00:41

Diyarbakır’da trafik kazası, 1’i çocuk 4 kişi yaralandı

A
A
A
Diyarbakır’da trafik kazası, 1’i çocuk 4 kişi yaralandı

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir otomobil seyir halinde bulunan kapalı kasa minibüse çarpması sonucunda, ‘i çocuk 4 kişi yaralandı.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesinde bir otomobil seyir halinde bulunan kapalı kasa minibüse çarpması sonucunda, ‘i çocuk 4 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla hastaneye kaldırılırken, otomobil sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.


Kaza Diyarbakır’ın merkez Kayapınar İlçesi Diclekent semtinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, seyir halinde bulunan 01 ERG 30 otomobil sürücüsü aşırı hız ve dikkatsizlik sonucunda içerisinde kadın ve çocukların olduğu 16 LHA 83 plakalı minibüse çarptı.


Otomobil sürücüsü kaçtı


Yaşanan trafik kazasında minibüste bulunan 1 kadın, 1 çocuk, otomobilde ise 2 kadın toplamda 4 kişi yaralandı. Kaza ile birlikte otomobil sürücüsü yaralıları olay yerinde bırakıp kaçarken, yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla çevrede bulunan en yakın hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


Çevre emniyeti alan polis ekipleri, olay yerinde incelemede bulunurken, itfaiye ekipleri de otomobilde yangın çıkmasını önlemek için soğutma çalışması yaptı.


Kaçan otomobil sürücünün yakalanması için çalışma başlatan polis ekipleri, kaza ile ilgili çok yönlü inceleme başlattı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sakarya Eczane ararken dehşeti yaşadı Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde emniyet şeridine park eden hafif ticari araca çarpan cip yan yattı. Yaralının olmadığı kazada, hafif ticari aracın sürücüsünün cep telefonundan nöbetçi eczane bulmak için emniyet şeridinde durduğu öğrenildi. Kaza, Prof. Dr. Sabahattin Zaim Bulvarı duble yolda Camili Mahallesi istikametinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 54 AJT 852 plakalı Fiat marka hafif ticari araç sürücüsü Uğur Karakaya, arkadaşının çocuğunu hastanede ziyaret ettikten sonra evine giderken nöbetçi eczane bulmak için aracını emniyet şeridine park etti. Bu esnada M.T. idaresindeki 54 BR 515 plakalı Honda marka cip, hafif ticari araca çarparak yolda yan yattı. Kazada yaralanan olmazken, bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle trafik kontrollü olarak sağlandı. Araçların kaza yerinden kaldırılması ile trafik normal seyrine dönerken, polis ekipleri kazaya ilişkin inceleme başlattı. “Araç geldi çarptı, bizi yol kenarına savurdu” Nöbetçi eczana bulmak için aracını emniyet şeridine çektiğini belirten Uğur Karakaya, “Hastaneden dönerken aracımı emniyet şeridine çektim. Telefondan nöbetçi eczane aradığım esnada arkadan diğer araç geldi çarptı, bizi yol kenarına savurdu. Çarpan araçta yan yattı. Yaralı yok. Çok şükür emniyet kemerlerimiz takılıydı, bunun sayesinde yara almadan atlattık. Araçlarda bulunanlarda bir şey yok çok şükür. Hastaneye de arkadaşın çocuğunu ziyarete gitmiştik” dedi.