ASAYİŞ - 02 Mart 2026 Pazartesi 15:34

Diyarbakır’da uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı

A
A
A
Diyarbakır’da uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı

Diyarbakır’da jandarma ekiplerinin uyuşturucu operasyonlarında 14 şüpheli gözaltına alınırken uyuşturucu maddeler ele geçirildi.


Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü koordinesinde kent merkezi ve ilçelerde uyuşturucu madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan kişilere yönelik jandarma sorumluluk sahasında icra edilen operasyonlarda, 14 olay meydana gelirken 14 şüpheli gözaltına alındı. Yapılan operasyonlar neticesinde 13.7 kilo skunk maddesi 234 gram esrar maddesi ve 7 gram metamfetamin ele geçirildi.



Diyarbakır’da uyuşturucu operasyonu: 14 gözaltı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Adıyaman ADEKS, Bakan Yardımcısı Aydın’a ‘O Gönüllü Sensin’ projesini anlattı Adıyaman Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği (ADEKS) Başkanı Abdurrahman Şahin ve beraberindeki dernek yöneticileri ‘O gönüllü Sensin’ Projesiyle ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’a bilgi verdi. ADEKS Dernek Başkanı Abdurrahman Şahin ve beraberindeki engelli dernek yöneticileri Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın’ı ziyaret etti. Adıyaman Eğitim, Kültür ve Sanat Derneği (ADEKS), Adıyaman Otizm Derneği, Adıyaman Down Sendromlular Derneği, Adıyaman Serebral Palsililer Derneği ve Türkiye Gelişim ve Eğitim Vakfı başkanlarından oluşan heyet Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Ahmet Aydın ile biraraya geldi. Heyet atına ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Adıyaman Eğitim Kültür ve Sanat Derneği (ADEKS) Başkanı Abdurrahman Şahin; "İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü tarafından desteklenen ADEKS Derneğimiz tarafından yürütülen ‘O Gönüllü Sensin’ projesi ve engelli bireylerimizin hayatını kolaylaştırmaya yönelik yapılan çalışmaları anlattık. İlimizde gerçekleştirilmesi planlanan diğer sosyal projeler üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bakan Yardımcımız Ahmet Aydın’a nazik misafirperverlikleri ve sivil toplum faaliyetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesi konusunda verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ederiz" dedi.