YEREL HABERLER - 27 Nisan 2012 Cuma 14:02

DÜZCE İLETİŞİM LİSESİ TANITILDI

A
A
A
DÜZCE İLETİŞİM LİSESİ TANITILDI

Düzce Anadolu İletişim Meslek Lisesi düzenlediği törenle hem tanıtımlarını yaptı hem de Düzce Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa yürüttüğü `Fotoğrafçılık` ve Özürlü Memur seçme sınavı kurslarındaki kursiyerlere sertifikalarını verdi.
2010-2011 eğitim öğretim yılında açılan Düzce Anadolu İletişim Lisesi düzenlediği törenle öğrencilerine mesleki olarak neler kazandırdıklarını anlattı. Törene Vali Yardımcısı Erdoğan Ülker, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Faruk Şiran`ın yanı sıra birçok davetli katıldı.
Düzce Anadolu İletişim Meslek Lisesi İletişim Bölüm Şefi Sefer Burak, İletişim Meslek Lisesinden mezun olacak öğrencilerle Düzce`deki iş alanlarında birçok eksiğin giderileceğini belirterek, "Bu Liseyi açmaktaki amacımız Düzce`nin kaynaklarının Düzce`de kalmasını sağlamaktı. Bu nedenle de Düzce`deki birçok iş alanını inceledik ve ihtiyaçlarını tespit ettik. Bu ihtiyaçlar doğrultusunda da öğrencilerimizi geliştiriyoruz" dedi.
İletişim Lisesine gelen bir öğrencinin neler öğrendiğini anlatan Burak, "Öğrencilerimiz, radyo televizyon, grafik tasarım, diksiyon, dijital baskı, fotoğraf çekme teknikleri, haber oluşturma, kameramanlık, montaj gibi konularda eğitim alıyor. Burada yetişen öğrencilerimiz Düzce`de birçok iş alanındaki eksiklikleri anında giderecek kadar donanımlı olacak" diye konuştu.
Anadolu İletişim Lisesi ve Halk Eğitim Merkezi tarafından gerçekleştirilen Fotoğrafçılık ve Özürlü Memur seçme sınavı kurslarına katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir