ÇEVRE - 08 Şubat 2025 Cumartesi 01:59

Gençler karakolda polislerle kartopu oynadı

A
A
A
Gençler karakolda polislerle kartopu oynadı

Düzce’de polislerle kartopu savaşı yapan gençler, bu sefer Cumayeri ilçe karakolundaki polislerle kartopu savaşı yapması dikkat çekerken, polislerin eğlenceli anlara eşlik etmesi yürekleri ısıttı.


Düzce’de etkili olan kar yağışı ile beraber şehir geneli beyaz örtü ile kaplandı. Geçtiğimiz akşam saatlerinde polis ekipleri ile Cumayeri ilçe merkezinde kar topu savaşı yapan gençler, bu sefer ilçe karakolunda polis ekipleri ile buluştu. Karakolda polislerle vakit geçiren gençler, daha sonra tekrar kar topu savaşı gerçekleştirdi. Polisler eğlenceli anlara karşılık vererek yürekleri ısıtırken, o anlar an be an kayıt altına alındı.



Gençler karakolda polislerle kartopu oynadı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Eskişehir Alkolden 2 kez ehliyetini kaptıran sürücü kazada 3’üncü kez yakalandı Eskişehir’de çarparak yayayı ağır yaralayan sürücünün, 1.17 promil alkollü olduğu ve sürücü belgesinin olmadığı öğrenildi. Sürücünün daha önce iki kez alkollü araç kullanmaktan ehliyetini kaptırdığı öğrenilirken, polis ekiplerince üçüncü kez sürücü belgesine el konuldu. Olay, Tepebaşı ilçesi Zincirlikuyu Mahallesi 1549 sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere E.B. (27) idaresindeki 26 EB 255 plakalı hafif ticari araç henüz bilinmeyen bir sebeple yolda yaya olan Davut D. isimli şahsa çarptı. Kaza sonrasında olay yerine ihbar üzerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahalelerin ardından kapalı olan Davut D.’yi Yunus Emre devlet Hastanesi’ne ambulansla sevk edildi. Davut D.’nin durumunun ağır olduğu öğrenildi. 39 bin 521 TL para cezası kesilen sürücü 3’üncü kez ehliyetini kaptırdı Sürücü E. B.’ye polis ekiplerince yapılan alkol kontrolünde 1.17 promil alkollü olduğu tespit edildi. Daha önce 2 kez ehliyetini alkollü araç kullanmaktan kaptıran sürücünün sürücü belgesinin olmadığı öğrenildi. Sürücünün 3’üncü kez ehliyetine el konuldu. Sürücünün ehliyetine 5 yıl süreyle el konulurken, önceki cezası da hesaplandığında sürücünün 2032 yılına kadar ehliyete el konulduğu öğrenildi. Sürücüye çeşitli maddelerden 39 bin 521 TL para cezası kesildi. E.B. işlemleri için karakola götürüldü. Polis konuyla alakalı inceleme başlattı.