YEREL HABERLER - 25 Mayıs 2016 Çarşamba 15:53

Vezne Engellilerin Kullanıma Uygun Hale Getirildi

A
A
A
Vezne Engellilerin Kullanıma Uygun Hale Getirildi

‘Engelsiz Kent Edirne’ hedefiyle yola çıkan Edirne Belediye Başkanlığı, engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmak adına sürdürdüğü çalışmalara devam ediyor. Birçok farklı projeye imza atan Edirne Belediyesi Belediye Hesap İşleri Müdürlüğü Binası’nın girişinde bulunan Engelli ve Yaşlı Veznesi’ni engelli vatandaşların kullanıma uygun hale getirdi.
Engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştırmak, onlarla birlikte engelleri aşmak adına yürütülen çalışmalara hız kesmeden devam eden Edirne Belediyesi, Edirne Belediyesi Hesap İşleri Müdürlüğü Binası’nın girişinde bulunan Engelli ve Yaşlı Veznesi’ni engellilerin kullanımına uygun hale getirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmayla veznenin bulunduğu noktadaki kaldırım engelli araçlarının rahatça girip çıkabilmesi için alçaltılarak, daha düz bir alan haline getirildi.
Edirne’ye ‘Engelsiz Kent Bayrağı’ almak için çalışmalara başladıklarını ifade eden Başkan Gürkan, “Kendimizi bir takım taahhütlerin altına sokacağız. Bir eylem planı yaparak kenti belli bir süreçte engelsiz kent haline getireceğiz. Bu amaçla çıktığımız yolda engelli vatandaşların Edirne Belediyesi’nin hizmetlerinden daha iyi yararlanabilmesi için işe ilk olarak belediyedeki engelleri kaldırarak başladık” ifadelerine yer verdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir