YEREL HABERLER - 27 Haziran 2017 Salı 16:01

Gegeoğlu, muhtarlarla bayramlaştı

A
A
A
Gegeoğlu, muhtarlarla bayramlaştı

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle muhtarlarla bir araya geldi.

Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle muhtarlarla bir araya geldi.


Edirne Belediyesi Protokol Evi’nde gerçekleştirilen bayramlaşma programına Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı ile mahalle muhtarları katıldı. Her bayramda muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade eden Gegeoğlu, “Geleneği bozmadık, bu bayram da muhtarlarımızla bir araya geldik. Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan’ın da dediği gibi; muhtarlarımız demokrasinin gerçek temsilcileridir. Doğrudan halk tarafından seçilen muhtarlarımız bizler için çok önemli. Onlarla bayramda bir araya geldik. Mahallelerinde yaşadıkları sorunları; istek ve taleplerini dinledik. Sadece bayramlarda değil, muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek; yaşanan sorunlara çözüm önerileri getiriyoruz” dedi.


Belediye Başkanı Recep Gürkan ile Başkan Yardımcısı Gegeoğlu’nun her bayram olduğu gibi bu bayram da muhtarları unutmadığını ifade eden Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı ise, “Bayramlar kardeşliğin, birliğin ve saygının simgesidir. Muhtarlar olarak her zaman belediyemizin yanındayız. Hep birlikte daha yaşanabilir bir Edirne için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.


Gegeoğlu, ayrıca muhtarları Edirne Belediyesi’nin gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgilendirdi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir Genç MÜSİAD İzmir’den, “Tanı-Tanıştır-Ticaret Yap” buluşması Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği İzmir Şubesi Gençlik Kurulu tarafından düzenlenen 3T: Tanı-Tanıştır-Ticaret Yap buluşmasına genç iş insanları büyük ilgi gösterdi. Ticaret fırsatlarının konuşulduğu buluşmada, bilgilendirme ve tecrübe paylaşımı üzerine konuşmalar yapıldı. Genç MÜSİAD İzmir, 3T: Tanı-Tanıştır-Ticaret Yap buluşması gerçekleştirdi. Saygılı Rulman Ertuğrul Gazi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmaya MÜSİAD ve Genç MÜSİAD üyeleri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı. Ticaret fırsatlarının konuşulduğu buluşmada yeni iş fırsatları ve bilgilendirmeler yapıldı. “Üyeler arası ticareti geliştirmek istiyoruz” Üyeler arasında ticareti geliştirmek adına 3T: Tanı-Tanıştır-Ticaret Yap buluşmasını gerçekleştirdiklerini ifade eden Genç MÜSİAD İzmir Başkanı Alper Atlı, “Genç MÜSİAD üyeleri olarak, ticaretimizi canlandırarak, birlikteliğin bereketinden faydalanıyor ve bu özel organizasyonlarda bir araya gelme fırsatı buluyoruz. Tanışma ve etkileşim kurma imkânı sunan bu etkinlikler sayesinde, yeni iş fırsatlarını keşfetme ve büyütme şansına ayrıca sahip oluyoruz. Bu minvalde hazırlamış olduğumuz “Tanı-Tanıştır-Ticaret Yap” programında üyeler arasında aktif iş ilişkilerinin kurulması ve üyelerimizin ekonomik potansiyeline katkı sağlamayı hedefliyoruz” dedi. “Networkü ticaret ile bir araya getiriyoruz.” Genç MÜSİAD İzmir Başkan Yardımcısı Ömer Saygılı ise "2002 yılında kurulan Genç MÜSİAD, bugün Türkiye’nin dört bir yanında ve yurt dışında 32 temsilciliğiyle faaliyet göstererek, ülke ekonomisine ve sosyo-kültürel yapısına katkıda bulunma çabasını sürdürmektedir. Bizler, bu çabanın bir parçası olarak, gençlerimizi desteklemek ve onların uluslararası arenada daha fazla söz sahibi olmalarını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bugün burada gerçekleştireceğimiz programın önemli bir bileşeni olan 3T: Tanı-Tanıştır-Ticaret Yap programı, üyelerimizin arasındaki ticareti güçlendirmeyi amaçlayan bir programdır. Bu program sayesinde, Genç MÜSİAD Şube üyeleri bir araya gelerek hem birbirleriyle network oluşturuyorlar hem de ticari ilişkiler kurma fırsatı buluyorlar” diye konuştu.
İstanbul Voleybolcu Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan ’Baladın’ belgeseli yarın yayına giriyor Red Bull sporcusu Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan “Baladın” belgeseli yarın Red Bull TV’de yayına giriyor. Belgesel başarılı sporcunun kariyerindeki değişimlere odaklanıyor. Yıldız oyuncu Hande Baladın, “Baladın belgeseli gibi harika bir işin odağında olduğum için çok mutluyum. Belgeselin yayınlanmasını ve izleyicilerin tepkilerini heyecanla bekliyorum” dedi. Kadın voleybolunun yıldız isimlerinden Hande Baladın’ın kariyerine odaklanan “Baladın” belgeseli yarın Red Bull TV’de izleyicinin beğenisine sunulacak. Voleybol severlerin merakla beklediği yapım Red Bull sporcusu Hande Baladın’ın kariyerindeki dönüm noktaları, oyuncunun öne çıkan özellikleri ve günlük rutinlerine değiniyor. Kariyeri boyunca orta oyuncu, pasör çaprazı ve smaçör olarak görev alan hem hücumda hem de savunmada üst düzey bir performans sergileyen Baladın’ın mevkilere adaptasyonu ve maçlara hazırlık süreci, belgeselde dikkat çeken noktalar arasında yer alıyor. Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren yıldız oyuncu Hande Baladın, “Bu belgeseli Red Bull ile birlikte yaparken en büyük amacımız voleybolu daha geniş kitlelere yayabilmek ve daha fazla sevilmesini sağlamaktı. Benim için unutulmaz bir tecrübe oldu. Gösterime girecek belgesel için çok heyecanlıyım ve izleyicilerin tepkilerini de merakla bekliyorum” dedi. Belgeselde Hande Baladın’ın yanı sıra voleybol dünyasının önde gelen isimleri TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, Vakıfbank Başantrenörü Giovanni Guidetti, Eczacıbaşı Dynavit’in yıldızları Tijana Boskovic ve Simge Aköz de yer alıyor.
Isparta Başkan Başdeğirmen: "Fikirlere açık olmazsak şehrimize katkı sağlayamayız" Isparta Girişimci Sanayici ve İş İnsanları Derneği (IGSİAD) Başkanı Kubilay Kapı ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’e nezaket ziyaretinde bulundu. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in önemli bir başarı elde ettiğini söyleyen IGSİAD Başkanı Kubilay Kapı, "Isparta’ya bugüne kadar yapmış olduğunuz bütün yatırımlardan dolayı teşekkür ediyoruz" dedi. Sivil toplum kuruluşlarının öneminden bahseden ve STK’larla beraber çalışmanın belediyelere her zaman güç verdiğini aktaran Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, ziyaretlerinden dolayı heyete teşekkür etti. IGSİAD’ın projeler üreterek Isparta’ya yatırımlar gelmesiyle ilgili çalışmalar içinde olduğunu dile getiren Başkan Başdeğirmen, “Isparta’mız bambaşka bir il. Dışarıdan gelen vatandaşlarımız bundan bahsediyor. Biz evdeki çocuğumuzun büyüdüğünü görmeyiz ancak dışarıdan birisi geldiği zaman onun ne kadar büyüdüğünü söyler. Biz de Isparta’mızı öyle görüyoruz. İçinde yaşadığımız sürece Isparta’nın gelişmesini çok fazla fark edemiyoruz. Dışarıdan gelenler Isparta’mızın çok mükemmel bir şehir olduğunu söylüyor. Bunu daha ileriye nasıl götürebiliriz? Belediyecilikte biz fikirlere açık olmazsak şehrimize katkı sağlayamayız. Isparta’da oturduğumuz, Isparta dışına çıkmadığımız sürece Isparta’ya hizmet edemeyiz. Şehrimizi sanayi, girişimcilik anlamında çok daha iyi yerlere getireceğiz. Sizlerle her zaman istişare halindeyiz. Bundan sonra da bu şekilde devam edecek. Bu birlik beraberliğin devam etmesinin şehrimize fayda getireceği inancındayım. Ziyaretlerinizden dolayı teşekkür ederim” görüşlerinde bulundu.