Edirne’de polis ekiplerince gerçekleştirilen iki farklı operasyon sonucu piyasa değeri yaklaşık 2 milyon lira olan çok sayıda sigara, alkol ve elektronik ürün ele geçirildi.
Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince Kapıkule ve Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda gerçekleştirilen iki ayrı operasyonda, Avrupa’dan yurda kaçak yollarla getirildiği tespit edilen ve piyasa değeri yaklaşık 2 milyon Türk lirası olan çok sayıda sigara, alkol ile elektronik ürün ele geçirildi.
Polis ekiplerinin kaçakçılıkla mücadele çerçevesinde yürüttüğü çalışmalar aralıksız olarak devam ediyor. Yapılan istihbarat çalışmaları ve teknik takip sonucunda düzenlenen operasyonlarda kaçak ürünlerin yurt içine dağıtılmasının önüne geçilirken, 2 şüpheli şahıs gözaltına alındı. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.
(ÖC-MEF-








