DÜNYA - 27 Nisan 2012 Cuma 14:33

ELAZIОZPOR LUİS FABİANO TRANSFERİNİ YALANLADI

A
A
A
ELAZIОZPOR LUİS FABİANO TRANSFERİNİ YALANLADI

Bank Asya 1. Lig`de mücadele eden Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, Luis Fabiano`yla ilgili çıkan transfer haberlerini yalanladı.
Luis Fabiano`nun transfer haberinin tamamıyla bizim bilgimiz dışında yayınlandı diyen Öztürk, "Böyle bir transfer ve böyle bir görüşme söz konusu değildir. Hatta TRT yetkilileri Futbol Şube Sorumlumuz Nazmi Yıldız`ı da arayıp, bu haberin teyidi konusunda görüşmelerde bulunmuşlar. O da zaten gerekli cevabı vermiş. Böyle bir görüşme olmamasına rağmen, böyle bir haber basına düştü. Bir kez daha söylüyorum böyle bir görüşmemiz yok" dedi.
Takımın omurgasının bozulmayacağını söyleyen Öztürk, "Bu konuda sonuna kadar kararlıyız. Bu düşüncemizde de bir değişiklik yok. İnşallah Spor Toto Süper Lig`e çıkarsak, kendi bütçemize göre, yapımıza göre bizi Spor Toto Süper Lig`de tutundurabilecek transferler muhakkak olacaktır. Takımımızın omurgasını sabit tutacağız. Gönül ister ki iyi ve ünlü futbolcular getirelim. Elazığspor Spor Toto Süper Lig`e çıkarsa geliri de belli, borcu da belli. Bizler de ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız ve o şartlarda
Süper Lig`de kalmanın mücadelesini vereceğiz. Biz göreve geldiğimizden beri Elazığspor`un kuruşunun hesabını yapıyoruz. Biz bu mücadeleyi verirken, tek üzüldüğümüz nokta yalnız bırakılmamız. Biz yalnız bırakıldık. Manevi olarak en büyük huzursuzluğum da bu" diye konuştu.
Öte yandan Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, Pazar günü oynayacakları Tavşanlı Linyitspor maçından da galip gelerek şampiyon olma olunda avantaj elde etmek istediklerini dile getirdi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aksaray Çaldığı motosikletle kaçan şüpheli kovalamacayla yakalandı Aksaray’da çaldığı motosikletle giderken "dur" ihtarına uymayan şüpheli ile polisin kovalamacası kameralara yansıdı. Kovalamaca sonucu yakalanan şüpheli gözaltına alınırken motosikletin çalıntı olduğu belirlendi. Olay gece yarısı Hassas Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, mahallede devriye atan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekibi şüpheli olarak gördüğü bir motosiklet sürücüsüne ‘dur’ ihtarında bulundu. Motosiklet sürücüsü polisin ihtarına uymayarak kaçmaya başlarken polis ile motosiklet sürücüsü arasında kovalamaca başladı. Ekiplerin şahsın kaçtığını telsizden anons etmesi üzerine şüphelinin kaçtığı bölge abluka altına alındı. Kameralara da yansıyan kovalamacada şüpheli kaçtığı motosikletle birlikte Nakkaş Mahallesi 2817 Sokak’ta kıskıvrak yakalandı. Yakalanan motosiklet sürücüsü Y.E.G. (18) gözaltına alınarak polis aracına bindirilirken yapılan sorgulamasında daha önceden de 2 ayrı hırsızlık kaydı bulunduğu belirlendi. Motosiklet üzerinde inceleme yapan polis ekipleri şasenin kazınmış olduğunu tespit ederken motosikletin tescilinin bulunmadığı ve çalıntı olduğu ortaya çıktı. Motosiklet incelemelerin ardından çekici marifeti ile otoparka çektirilirken gözaltına alınan şüpheli sorgulanmak üzere Polis Merkezine götürüldü. Olayla ilgili Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatıldı.