ASAYİŞ - 06 Kasım 2017 Pazartesi 15:44

Valinin adını kullanıp dolandırıcılık yapanlara dikkat

A
A
A
Valinin adını kullanıp dolandırıcılık yapanlara dikkat

Elazığ Valiliği, Vali Çetin Oktay Kaldırım ve vali yardımcılarının adını kullanarak bağış bahanesiyle para istendiğini, bildirerek uyarıda bulundu.

Elazığ Valiliği, Vali Çetin Oktay Kaldırım ve vali yardımcılarının adını kullanarak bağış bahanesiyle para istendiğini, bildirerek uyarıda bulundu.


Valilikten yapılan açıklamada, "Son zamanlarda kendisini Elazığ Valisi, Vali yardımcısı veya daire müdürü olarak tanıtan şahısların, iş adamlarımızı arayarak Elazığ Valiliğince bir yardım kampanyası başlatıldığını beyan ederek verdikleri hesap numarasına bağış yapılmasını istedikleri tespit edilmiştir. Elazığ Valiliğimizce başlatılan herhangi bir yardım kampanyası bulunmamakta olup bağış talebinde bulunan bu şahıslarla valiliğinin hiçbir ilgisi yoktur" denildi.


Vatandaşları ve iş adamlarının bu tür telefon aramalarına itibar etmemesi gerektiği ifade edilen açıklamanın devamında, durumu gecikmeksizin valilik, adli makamlara veya güvenlik birimlerine bildirmesi gerektiği kaydedildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İzmir P. Karşıyaka, iç sahada 13 galibiyet aldı P. Karşıyaka, Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon taraftarının önünde oynadığı 15 iç saha maçında 13 galibiyet, 2 mağlubiyet alarak bu alanda ligin en iyi takımlarından olmayı başardı. Basketbol Süper Ligi’nde sezonu dördüncü sırada tamamlamayı garantileyen P. Karşıyaka, normal sezon gösterdiği iç saha performansıyla A. Efes, Fenerbahçe ve Beşiktaş’tan sonra bu alanda en başarılı takım konumunda bulunuyor. Seyircisinin önünde 15 maça çıkan yeşil-kırmızılılar, Fenerbahçe, Türk Telekom, Bursaspor, Bodrum Spor, Beşiktaş, Galatasaray, Tofaş, Aliağa Petkimspor, A. Efes, Büyükçekmece Basketbol, Bahçeşehir Koleji, Samsunspor ve Merkezefendi Basketbol müsabakalarında galibiyet sevinci yaşarken, Darüşşafaka ve Manisa Büyükşehir maçlarında ise rakiplerine kaybetti. Böylece İzmir ekibi, iç saha maçlarını tamamlandığı normal sezonda sadece 2 mağlubiyet almış oldu. Kaf-Kaf’ın play-off çeyrek finalindeki rakibi belli oluyor Basketbol Süper Ligi’nin son haftasında kendisinin bir basamak gerisindeki Manisa Büyükşehir’e konuk olacak P. Karşıyaka, rakibine kaybetmesi halinde 6. sıradaki Galatasaray maçının sonucuna bakmaksızın Manisa ekibiyle play-off çeyrek finalinde karşı karşıya gelecek. Yeşil-kırmızılıların bu müsabakayı kazanması ve Galatasaray’ın da haftayı galibiyetle tamamlaması durumunda ise P. Karşıyaka-Galatasaray eşleşmesi olacak. Bu zorlu karşılaşmalar hafta sonu oynanacak ve normal sezon tamamlanacak. Daha sonra da eşleşmelerin belli olmasından sonra play-off maçları başlayacak.