GENEL - 13 Mart 2018 Salı 13:14

Milletvekili Serdar, Palu’da incelemelerde bulundu

A
A
A
Milletvekili Serdar, Palu’da incelemelerde bulundu

İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Elazığ’ın Palu ilçesinde incelemelerde bulundu.

İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Elazığ’ın Palu ilçesinde incelemelerde bulundu.


Palu Kaymakamlığı tarafından AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar’ın katılımıyla " Palu’da Yapılan Hizmetler ve Yapılması Gereken İhtiyaçlar " konulu toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Köylere Hizmet Götürme Birliğince 2017 yılı KÖYDES faaliyetleri hakkında değerlendirmeler yapılırken, 2018 yılında gerçekleştirilecek olan projeler ve restorasyonu gerçekleştirilen tarihi eserler hakkında bilgilendirilmeler yapıldı.


Toplantı, mahalle ve köy muhtarların sorunlarını dile getirmesi ile sona erdi.


Toplantıya AK Parti Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Palu Kaymakamı Mehmet Öztürk, Belediye Başkanı Mehmet Sait Dağoğlu, AK Parti Palu İlçe Başkanı Abdulkadir Şaştım, kamu kurum müdürleri mahalle ve köy muhtarları, STK temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Aydın Didim Fenerbahçeliler Derneği’nde görev değişimi Didim Fenerbahçeliler Derneği’nin uzun süredir başkanlığını yürüten Dilaver Demir, Başkan Yardımcısı Özkan Çaymaz’a başkanlık görevini devretti. Demir, yaptığı açıklamada, bu görevi başarılı bir şekilde yürüteceğine inandığı Çaymaz’a güvenle görevi devrettiğini belirtti. Demir, Çaymaz’ın başkanlık sürecinde önemli projelere imza atacağına olan inancını da dile getirdi. Dernek üyeleri arasında bir aile bağı bulunduğunu vurgulayan Demir, yeni dönemde birlikte daha güzel işlere imza atacaklarına olan inancını dile getirdi. Özkan Çaymaz ise görevi devralırken, derneğin birlik ve beraberlik içinde daha da ileriye taşınması için çalışacaklarını belirtti. Didim Fenerbahçeliler Derneği üyeleri, yeni başkanlarına desteklerini belirterek birlik ve beraberlik içinde hareket edeceklerini ifade etti. Demir’in görevi devretmesinin ardından Çaymaz, yaptığı açıklamada, bu yeni sorumluluğun kendisi için büyük bir onur ve gurur kaynağı olduğunu belirtti. Kendisinin uzun yıllardır derneğin içerisinde aktif olarak yer aldığını ve bu süreçte Demir’in yanında önemli tecrübeler edindiğini ifade eden Çaymaz, yeni başkanlık görevini büyük bir heyecanla kabul ettiğini vurguladı. Çaymaz, derneğin önümüzdeki dönemde daha da büyüyüp gelişmesi için elinden geleni yapacağını vurgulayarak, üyelerle birlikte hareket ederek önemli projelere imza atacaklarını dile getirdi. Aynı zamanda dernek üyeleri arasında sağlam bir dayanışma ve dostluk bağı olduğunu vurgulayan Çaymaz, bu birlikteliğin derneğin hedeflerine ulaşmasında büyük bir avantaj olduğunu söyledi.