GENEL - 28 Şubat 2021 Pazar 14:21

Bükardi Belediye Başkanı Açmaz son yolculuğuna uğurlandı

A
A
A
Bükardi Belediye Başkanı Açmaz son yolculuğuna uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Elazığ’ın Bükardi Belde Belediye Başkanı Hüseyin Açmaz son yolculuğuna uğurlandı.

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Elazığ’ın Bükardi Belde Belediye Başkanı Hüseyin Açmaz son yolculuğuna uğurlandı.


Arıcak ilçesine bağlı Bükardi Belde Belediye Başkanı Hüseyin Açmaz (65), bugün sabah saatlerinde kalp krizi geçirdi. Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırılan 6 çocuk babası Açmaz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Başkan Açmaz için bugün öğle namazını müteakip Elazığ merkeze bağlı Yedigöze köyünde cenaze namazı kılındı. Namaza, AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Yıldız, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, ilçe ve belde belediye başkanları, parti teşkilat mensupları ile ailesi katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Başkan Açmaz, köy mezarlığına defnedildi.

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Sinop Sinop’ta yılbaşı tedbirleri Sinop Valiliği, kentin 2026 yılını huzur, güven ve esenlik içerisinde karşılaması ve kamu hizmetlerinin herhangi bir aksama yaşanmadan sürdürülebilmesi amacıyla kapsamlı tedbirler alındığını duyurdu. Valilikten yapılan açıklamada, yılbaşı süresince asayiş ve güvenliğin sağlanması amacıyla il genelinde 541 emniyet, 355 jandarma ve 40 sahil güvenlik personeli olmak üzere toplam 936 personelin görev yapacağı belirtildi. Sağlık hizmetlerinin de kesintisiz sürdürüleceği ifade edilen açıklamada, hastaneler ve entegre sağlık merkezlerinin 24 saat esasına göre hizmet vermeye devam edeceği, 115’i acil servis personeli olmak üzere toplam 352 sağlık çalışanının görev başında olacağı bildirildi. Ayrıca 25 ambulans ve bu ambulanslarda görevli 75 sağlık personelinin hazır bulundurulacağı, 112 Acil Çağrı Merkezi’nde ise 26 personelin kesintisiz hizmet vereceği kaydedildi. Muhtemel meteorolojik uyarılar ve acil durumlara karşı İl Özel İdaresi’ne bağlı 66 iş makinesi ve 150 personelin kış tedbirleri kapsamında göreve hazır olduğu belirtilirken, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü’nde 2 tam donanımlı acil durum müdahale aracı, 1 öncü acil müdahale aracı ve 6 personelin görev yapacağı, Sinop Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nde ise 5 araç ve 8 personelin hazır bulunacağı aktarıldı. Açıklamada, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün merkez ve 8 ilçede 10 ekip ve 20 personel ile gıda ve hijyen denetimlerini aralıksız sürdüreceği, Ticaret İl Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin ise marketler ile yeme-içme işletmelerinde etiket ve fiyat denetimlerine devam edeceği ifade edildi. Telefon, elektrik, su ve doğalgaz kesinti ve arızalarına karşı da ilgili kurumlarca gerekli önlemlerin alındığı bildirildi.