DÜNYA - 21 Ocak 2012 Cumartesi 19:58

ELAZIĞSPOR-KARTALSPOR MAÇININ ARDINDAN

A
A
A
ELAZIĞSPOR-KARTALSPOR MAÇININ ARDINDAN

Bank Asya 1. Lig’de Elazığspor kendi sahasında konuk ettiği Kartalspor’u son dakikada attığı golle 1-0 mağlup etti.
Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Elazığspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, son dakikada olsa 3 almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, "Hava ve saha şartları her iki takım içinde zordu. Özellikle maçın başında ki iki pozisyonu gole çevirseydik rahat maç olacaktı. Bizim takım pas yapan oynamayı seven bir takım. Ama olumsuz hava şartları ve rakibimizin sadece savunmayı düşünmesi, teknik olarak sıkıntı yaratsa da mücadele, azim ve inanç ve 10 kişi kalmamıza rağmen rakibe şut
attırmayan takımımız var. Haftaya Denizli’ye gideceğiz. Denizlispor iyi takım. İnşallah oradan da puanla döneceğiz" dedi.
Elazığsporlu futbolculardan Yusuf Kurtuluş, saha şartlarının futbol oynamaya elverişli olmadığını söyleyerek, "İyi mücadele eden Elazığspor vardı. Son saniyede de olsa kazanmasını bildik. Önümüzde ki Denizlispor maçını alarak yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.
Elazığsporlu oyuncu Sinan Özkan, maçtan galip geldikleri için mutlu olduklarını dile getirdi.
Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş, Elazığspor’u tebrik ederek, "Ligin lideri olan takımla deplasmanda zor şartlarda mücadele ettik. Topa hakim olan Elazığspor takımıydı. Biz iyi mücadele ettik. Çok pozisyon vermedik. Ama son dakikada gereksiz telaşla gol yedik. Elazığspor’a kalan maçlarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Kartalsporlu oyuncu Timuçun Aşçıgil şanssız bir gol yediklerini ifade ederek maçın hakkının berabere olduğunu söyledi.
Kartalsporun forvet oyuncusu Uğur Akdemir, ligin iyi takımlarından biriyle karşılaştıklarını fakat son saniyelerde yedikleri golün kendilerini üzdüğünü anlattı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir