ASAYİŞ - 25 Kasım 2025 Salı 12:50

Elazığ’da 3 çocuk annesi kadın, kocası tarafından öldürüldü

A
A
A

Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele gününde Elazığ’da 3 çocuk annesi kadın, kocası tarafından öldürüldü.

Elazığ’da 3 çocuk annesi kadın, kocası tarafından öldürüldüOlay, Kovancılar ilçesi Bağlar Mahallesi Murat Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk annesi Sümeyye Y. (34) ile kocası E.Y. arasında ailevi nedenlerden ötürü tartışma çıktı. Tartışmanın ardından E.Y. çıkardığı silah ile eşine 7 el ateş etti. Silah seslerini duyan komşularının haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

 

Kadının cansız bedeni yapılan incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Şahıs gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.



Elazığ’da 3 çocuk annesi kadın, kocası tarafından öldürüldü

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ağrı Ağrı’da öğrenci ve velilere yönelik iftar programı düzenlendi Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Milli Eğitim Bakanlığınca hayata geçirilen "Maarifin Kalbinde Ramazan" etkinlikleri kapsamında öğrenciler ve velilerle iftar programında buluştu. Ağrı İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde Naci Gökçe Anadolu Lisesi Öğrenci Pansiyonu’nda düzenlenen programa İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Şube Müdürü Muhammet Necmi Karaoğlan, İl Müftülüğü Uzman Vaizi Nuri Arslan, Okul Müdürü Celal Efe, öğrenciler ve veliler katıldı. Program öncesinde masaları ziyaret ederek öğrenciler ve velilerle sohbet eden Kökrek, onların görüş ve taleplerini dinledi. Burada konuşan Kökrek, "Maarifin Kalbinde Ramazan" etkinliklerinin eğitim camiasında birlik ve beraberliği pekiştirdiğini söyledi. Ramazan ayının paylaşma, yardımlaşma ve manevi değerlerin güç kazandığı bir dönem olduğunu ifade eden Kökrek, "Bakanlığımız tarafından başlatılan ‘Maarifin Kalbinde Ramazan’ etkinlikleri, eğitim ailemizi aynı sofrada buluşturuyor. Bu buluşmalar, öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz arasında güçlü bir gönül bağı kurulmasına katkı sunuyor" dedi. Okul-aile iş birliğinin önemine işaret eden Kökrek, "Çocuklarımızın hem bilgiyle donanmış hem de ahlaki değerlerle yetişmiş bireyler olarak geleceğe hazırlanması temel hedefimizdir. Velilerimizin sürece katılımı, öğrencilerimizin motivasyonunu artırıyor ve eğitim ortamını daha güçlü hale getiriyor. Birlik içinde hareket ettiğimiz sürece daha başarılı sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum." ifadelerini kullandı. Konuşmanın ardından İl Müftülüğü Uzman Vaizi Nuri Arslan tarafından dua edildi. Ezanın okunmasıyla birlikte Kökrek, öğrenciler ve veliler iftar yaptı.