ASAYİŞ - 13 Şubat 2025 Perşembe 10:16

Elazığ’da bıçaklı, sopalı, fırın kürekli kavga: 3 kişi yaralı

A
A
A

Elazığ’da iki kişi arasında başlayan ve başkalarının da dahil olmasıyla büyüyen tartışma bıçak, sopa ve demir fırın küreklerinin kullanıldığı kavgaya dönüştü. 3 kişinin bıçaklanarak yaralandığı kavga güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 5 gün önce Elazığ’ın Hankendi köyünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, B.T. ile A.K. arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı sözlü tartışma yaşandı. Tartışma büyüyerek A.K.’nin ağabeyi Y.H.K. ve M.Ç.’nin de dahil olmasıyla kavgaya dönüştü. Yumrukların sallandığı kavga sırasında bıçak, sopa ve demir fırın küreği kullanıldı. B.T. yaşanan olayda A.K., Y.H.K. ve M.Ç.’yi bıçakla yaraladı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda jandarma ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Fırat Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Y.H.K.’nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Olayla ilgili jandarma ekipleri tarafından başlatılan inceleme kapsamında B.K.’nın gözaltına alındığı bildirildi.

Elazığ’da bıçaklı, sopalı, fırın kürekli kavga: 3 kişi yaralı

"Kavga anı kamerada"

Kavga anı ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, taraflar arasındaki sözlü tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştüğü, bıçak darbesi alan kişilerin yere yığıldığı, sopa ve fırın kürekleriyle birbirlerine vurulduğu anlar net bir şekilde görüldü.

Elazığ’da bıçaklı, sopalı, fırın kürekli kavga: 3 kişi yaralı

Rıdvan Yeşilırmak

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Kırklareli Pınarhisar’da kan donduran saldırı: İki kez kalbi durdu, beyin kanaması geçirdi Kırklareli’nin Pınarhisar ilçesinde dün belediye personeli Ozan Çetin, evine gitmek üzereyken evinin arka sokağında K.Ö. adlı şahıs ve beraberindeki kişilerin saldırısı sonucu ağır yaralandı. Edinilen bilgilere göre, dün öğle saatlerinde 18 yaşında olduğu belirtilen K.Ö. ve yanındaki 15 yaşındaki bir çocuk, iddiaya göre Ozan Çetin’i arkadan darp ederek yere düşmesine sebep oldu. Çetin, aldığı darbeler sonucu olay yerinde hareketsiz kaldı. Kısa süre sonra babasını yerde bulan oğlu, babasına seslendi ancak yanıt alamayınca durumu ailesine bildirdi. Olay yerine çağrılan ambulansla Pınarhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılan 39 yaşındaki Ozan Çetin’in burada kalbinin durduğu, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yeniden hayata döndürüldüğü öğrenildi. Beyin kanaması geçirdi Durumu ağırlaşan Çetin, entübe edilerek Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Sevk sırasında kalbinin bir kez daha durduğu, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle tekrar hayata döndürüldüğü bildirildi. Hastanede beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Ozan Çetin’in yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Şüpheliler adliyeye sevk edildi Olayın ardından polis ekiplerince başlatılan çalışma sonucu K.Ö. ve beraberindeki şüpheliler gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şahıslar, adliyeye sevk edildi. Olayın nedeni araştırılıyor Saldırının çıkış nedenine ilişkin olarak, K.Ö. adlı şahsın Ozan Çetin’in kızıyla ilgili bazı rahatsız edici davranışlarda bulunduğu yönündeki iddialar üzerine yaşanan gerginliğin bu olaya yol açtığı öne sürülüyor. Yetkililer, olayla ilgili adli soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü ve tüm detayların yargı sürecinde netlik kazanacağını ifade etti.