SPOR - 27 Mart 2025 Perşembe 13:35

Vali Hatipoğlu, başarılı sporcuları ağırladı

A
A
A
Vali Hatipoğlu, başarılı sporcuları ağırladı

Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu, kent adına başarı elde eden sporcu ve antrenörlerini makamında ağırladı.


Elazığ Valisi Numan Hatipoğlu Elazığ adına başarı elde eden sporcular ve antrenörlerini kabul etti. Elazığ Valisi Hatipoğlu, 21-25 Mart 2025 tarihleri arasında Kocaeli’de düzenlenen Okul Sporları Güreş Yıldız Erkekler Türkiye Birinciliği müsabakalarında, 57 kilo kategorisinde Türkiye Şampiyonu olan TOKİ Fırat Ortaokulu öğrencisi Muhammed Abdulkadir Çelik, antrenörü İlyas Peker, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren ve Elazığ TEİAŞ 13. Bölge Müdürü Ahmet Saraç, ağırladı. Vali Numan Hatipoğlu, genç sporcuyu tebrik ederek başarılarının devamını diledi.


Vali Hatipoğlu boks milli takım antrenörü Cemil Döndü, kadın milli Boksörleri Gizem Özer, Remziye Yenikan, Sıla Kartal ve Nisanur Yıldırım’la da bir araya geldi.



Vali Hatipoğlu, başarılı sporcuları ağırladı

Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Van Kardan dolayı mahsur kalanlara kumanya desteği Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara kumanya desteği yapıldı. Van genelinde etkili olan yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlara yönelik yardım çalışmalar, Van Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğü koordinasyonunda aralıksız devam ediyor. Yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımın aksadığı güzergâhlarda mahsur kalan araçlarda bulunan vatandaşlara, AFAD arama kurtarma ekipleri ile Hayrat Arama Kurtarma ekibi tarafından gıda ve sıcak içecekten oluşan kumanya yardımı ulaştırıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması ve temel ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla sahada görev yapan ekipler, ilgili kurumlarla koordineli şekilde çalışmalarını sürdürüyor. AFAD koordinesinde; emniyet, jandarma, karayolları, Kızılay, belediye ekipleri ve sivil toplum kuruluşlarının iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalarda, vatandaşların can güvenliği öncelikli tutuldu. Olumsuz hava şartlarının etkisini sürdürmesi nedeniyle ekipler 7-24 görevinin başında. Yetkiler tarafından yapılan açıklamada, "Vatandaşların zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmamaları, yapılan meteorolojik ve resmi uyarıları dikkate almaları ve güncel yol durumunu takip etmeleri konusunda hassasiyet göstermelerini rica ediyoruz. Karla mücadele ve yardım çalışmalarımız hava şartları normale dönene kadar kesintisiz şekilde devam edecektir" denildi.