YEREL HABERLER - 09 Nisan 2012 Pazartesi 13:25

BAŞKAN AKBAŞ`IN BAŞLATTIОI DOОA YÜRÜYÜŞÜ, ARALIKSIZ SÜRÜYOR

A
A
A
BAŞKAN AKBAŞ`IN BAŞLATTIОI DOОA YÜRÜYÜŞÜ, ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş tarafından başlatılan sağlıklı yaşam yürüyüşleri doğa ile iç içe olan Kuştepe Ormanı`nda aralıksız devam ediyor.
Çayırova`nın oksijen deposu olan Kuştepe Ormanı Sağlıklı Yaşam Yürüyüşlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Cumartesi günleri sabah saatlerinde başlayan yürüyüşte ormanın içerisindeki parkurda yürüyüş gerçekleştiren spor severler aynı zamanda doğa ile iç içe olan ormanın yeşilliği arasında yürüme imkanı buluyorlar. Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş tarafından başlatılan ve aralıksız devam eden yürüyüşte haftanın stresini de atan yürüyüş severler, hafta tatillerine sporla başlıyorlar. Kafeteryası, oyun alanları, spor alanları ve yürüyüş yolları ile ilgi gören Kuştepe`de gerçekleştirilen yürüyüşlerde bulunan spor severler düzenli spor yapma imkanını da yaşıyorlar. Yapılan yürüyüş sonrası kafetarya alanında kahvaltı yapan spor severler, doyumsuz sohbetlerin keyfini de çıkarıyorlar.
Cumartesi sabahı sağlıklı yaşam yürüyüşlerine gelen vatandaşlar Çayırova Koşusu maskotu Koşcan`ı karşılarında görünce çok şaşırdılar. Vatandaşların ilgi gösterip resim çektirdiği Koşcan sporcuların arasına girip onlarla beraber kısa mesafelerde yürüyüş yaptı. Yürüyüşe gelen vatandaşlar sık sık Koşcan ile resim çektirdi. Koşcan, 27 Mayıs 2012 tarihinde yapılacak Çayırova Koşusuna herkesi davet etti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Çanakkale Başkan Elbi’den Yeni Yıla Anlamlı Ziyaretler Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi ve Belediye Meclis Üyeleri, yeni yıla görevlerinin başında giren 112 ve Jandarma’yı ziyaret ederken, özel bireyleri de unutmadı. 2026 yılına görevlerinin başında giren Karabiga 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Jandarma ekipleri ziyaret edilerek yeni yılları kutlandı. Gerçekleştirilen ziyarette, vatandaşların sağlık, huzur ve güvenliği için gece gündüz fedakarca görev yapan personele tatlı ikramında bulunuldu. Ziyaretler sırasında konuşan Karabiga Belediye Başkanı Ahmet Elbi, "Karabiga’mızın sağlık, huzur ve güvenliği için büyük bir özveriyle çalışan tüm kardeşlerimize şahsım ve hemşehrilerim adına gönülden teşekkür ediyorum. Görevlerinin başında yeni yıla giren tüm personelimize sağlık, mutluluk ve kolaylıklar diliyorum" ifadelerini kullandı. Program kapsamında ayrıca Karabiga Özel Bakım Merkezi de ziyaret edildi. Özel bireylerle bir araya gelinerek yeni yıl sevinci paylaşıldı. Samimi anların yaşandığı ziyarette, merkez sakinlerinin yüzlerindeki tebessüm duygusal anlara sahne oldu. Başkan Elbi, "Kardeşlerimizin mutluluğu bizim en kıymetli yeni yıl hediyemizdir. Onların yüzlerindeki gülümseme, yarınlara dair umudumuzu güçlendiriyor" diyerek duygularını dile getirdi. Karabiga’da gerçekleştirilen ziyaretler ile yeni yılın ilk dakikaları birlik, dayanışma ve gönül bağları ile güçlendirildi.
İstanbul Sağlık Bakanı Memişoğlu, İstanbul’da yeni yılın ilk bebeklerini ziyaret etti Sarıyer’de bulunan Şişli Etfal Hastanesi’nde 2026 yılının ilk bebekleri dünyaya geldi. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ile İstanbul Valisi Davut Gül, aileleri ziyaret ederek, anne ve babaları tebrik etti. Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu ile İstanbul Valisi Davut Gül, Sarıyer’de bulunan Şişli Etfal Hastanesi Çayırbaşı Ek Hizmet Binası’nda 2026 yılının ilk bebekleri dünyaya geldi. Aileleri ziyaret öncesi Memişoğlu, hastane personelleriyle tek tek selamlaştı, yeni yılını kutladı, yenidoğan bebekler hakkında da doktorlardan bilgi aldı. Sonrasında, aileleri ziyaret eden Memişoğlu, bebekleri kucağına aldı, anneleri tebrik etti. "Milletimize huzurlar, mutluluklar diliyorum" Doğan bebekler arasında yer alan Arya isimli bebek, 3 kilo 895 gram olarak doğdu. Anne Aysel Kızıltaş, bebeğini yeni yılın ilk dakikalarında kucağına aldı. Aileyi, ziyaret eden Bakan Memişoğlu, bebeğin sağlık durumuyla da ilgili bilgi aldı. Memişoğlu, "Ne güzel isim koymuşsunuz, Allah iyi nesillerle karşılaştırsın. Tebrik ediyorum sizi" dedi. Ardından bebeği kucağına alan Memişoğlu, "Allah seni iyilerle karşılaştırsın. Hayatı hep iyi olsun, mutlu olsun. Güzel kız maşallah, sanatçı olur muhtemelen. 2026’nın ilk prensesi" diye konuştu. Anneye hediye taktim eden Memişoğlu, "Normal doğumla 4’ünücü doğum. Annesi sağlıklı, baba da huzurlu mutlu. Allah bağışlasın. Vatanımıza, milletimize huzurlar, mutluluklar diliyorum. 2026 daha iyi olsun inşallah. Ebelerimizle, doktorlarımızla, bütün Hamidiye Etfal ekibine, Sarıyer’deki hastanemizde ki tüm ekibimize teşekkür ediyoruz, mutlu seneler" şeklinde konuştu. "Tüm doktorlara da teşekkür ediyorum" Bebeğini kucağına almanın heyecanını yaşayan Aysel Kızıltaş da, "Çok mutluyum, şaşkınım da. Tüm doktorlara da teşekkür ediyorum. Çok yardımcı oldular bana. Sevinçliyim" dedi. Hümeyra isimli bebeği de ziyaret etti Bakan Memişoğlu, aynı hastanede, yeni yılın ilk bebeklerinden olan Hümeyra isimli bebeği ve ailesini de ziyaret etti. Bebeği kucağına alan Bakan, bebek için aileye sağlık başta olmak üzere iyi dileklerini iletti. Annenin sağlık durumu hakkında da bilgi alan Memişoğlu, aile ile sohbet etti. Bakan Kemal Memişoğlu, ziyaretler sonrası hastane personelleriyle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından, hastaneden ayrıldı.