YEREL HABERLER - 10 Nisan 2012 Salı 18:17

MİDYAT`TA POLİS TEŞKİLATININ 167. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMASI

A
A
A
MİDYAT`TA POLİS TEŞKİLATININ 167. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMASI

Türk Polis Teşkilatı`nın 167. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası, Mardin`in Midyat ilçesinde etkinliklerle kutlandı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı`nın okunmasıyla başlayan programda kısa bir konuşma yapan İlçe Emniyet Müdürü Serdar Yurdagül, polis teşkilatının şehitlerini ve şehit yakınlarını saygıyla andıklarını söyledi. Yurdagül, teşkilatın kuruluş yıldönümünden dolayı tüm meslektaşlarını ve Midyat`ta görev yapan polis memurlarını kutladı.
Programda daha sonra, emniyet amiri, baş komiserler ve polis memurlarından oluşun 25 kişilik koro, yedi bölgeye ait türküleri seslendirdi. Mardin türkülerini de başarıyla seslendiren polis korosu, davetlilerin beğenisini topladı.
Daha sonra yılın başarılı polisleri ve Polis Teşkilatı`nın 167. kuruluş yıldönümü münasebetiyle okullarda yapılan spor müsabakaları, resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrenciler, plaket ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi. Ardından davetlilere kokteyl verildi.
Ayrıca Polis Haftası dolayısıyla Hacı Hazan Gündüz Cami`nde şehitler için mevlit okutuldu, şehit polislerin mezarları ve aileleri ziyaret edildi, polis memurları fidan dikti.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir