YEREL HABERLER - 11 Nisan 2012 Çarşamba 16:03

KARS BELEDİYESİ YENİ BELEDİYE BİNASI İNŞAATINA BAŞLANACAK

A
A
A
KARS BELEDİYESİ YENİ BELEDİYE BİNASI İNŞAATINA BAŞLANACAK

Kars Belediye Başkanlığı Hizmet Binası`nın yapımına havaların ısınmasıyla birlikte başlanacak.
Belediye Başkanlığı hizmet binası olarak yapımı tamamlandıktan sonra hizmete girecek Belediye Hizmet Binası`nda bütün brimler bir arada olacak. Modern bir şekilde yapılacak binada en ince arıntıya kadar düşünüldü.
Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, her şeye rağmen Karslılara sağlıklı hizmet vermek adına ince elayip sık dokuduklarını söyledi.
Başkan Nevzat Bozkuş; ``Biz göreve gelirken sorunları biliyorduk. Biz bu sorunları geçici olarak değil, Kalıcı olarak çözmek adına projeler ürettik. Bugün projeler tek tek hayata geçmiş bulunuyor. Bazı projlerimiz ise kısa sürede tamamlanarak hizmete girecek. Bunların başında da İçme Suyu Arıtma Tesisleri geliyor. Yüzde 98`i tamamlanan tesislerde sadece filitre sisteminin bitirilmesine çalışılıyor. Annelerimiz, bacılarımız içme suyu arıtma tesisleri tamamlandığında 24 saat akan temiz suya, arsenik korkusu olmayan temiz suya kavuşacak`` dedi.
HİZMET BİNAMIZ BU YIL YAPILACAK
Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, modern belediye binasının yapımına havaların ısınmasıyla birlikte başlanacağını ve binanın yapımının 2013 yılında tamamlanacağını kaydetti.
Bozkuş; "Bu inşaat sezonunda belediye binamızın yapımına başlayacağız ve kısmet olur ise kaba inşaatı tamamlandığında seneye ince işleriyle birlikte 2013 Eylül ayı sonu itibariyle binamız tamamlanmış bir şekilde belediyemize devredilecek. Kars`a yakışır, Karslılara yakışır, çok amaçlı bir Belediye Sarayı yapacağız" diye konuştu.
Öte yandan özellikle mahalle gezilerinde sık sık vatandaşlar ile bir araya gelen Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılaşıyor. Aydınlıkevler Mahallesi`nde vatandaşlar sorun ve sıkıntılarını Başkan Bozkuş`a illetti.
Mahalle sakinlerinden Naciye Duman; ``Başkanım biz seni çok seviyoruz. Şuan tek ihtiyacımız sularımızın 24 saat akması. Senden tek isteğimiz budur. Sana güveniyoruz. Her zaman senin yanındayız. Sen işlerini yap. Biz senin çalıştığını biliyoruz. Bir söz var ``Meyve veren ağaç taşlanır.`` Sen her şeyden önemli dürüstsün insana, insanlara değer veriyorsun`` şeklinde konuştular.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir