YEREL HABERLER - 16 Nisan 2012 Pazartesi 16:11

VOLEYBOL`DA KORKUTELİ LİSESİ ŞAMPİYON

A
A
A
VOLEYBOL`DA KORKUTELİ LİSESİ ŞAMPİYON

Korkuteli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Genç Kızlar Voleybol Turnuvasında Korkuteli Lisesi şampiyon oldu.
Korkuteli Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Recep Gürbüz Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Okullar Arası Genç Kızlar Voleybol Turnuvasına Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Korkuteli Lisesi, Hacı Ethem Şerife Kavukçu Anadolu Lisesi, Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Fatma Mehmet Cadıl Anadolu Öğretmen Lisesi katıldı. Finalde Hacı Ethem Şerife Kavukçu Lisesi ile karşılaşan Korkuteli Lisesi, maçı 2-1 yenerek şampiyon oldu. Okullar Arası Genç Kızlar Voleybol Şampiyonasında birinci olan Korkuteli Lisesi takımını arkadaşları tribünden yalnız bırakmadı.
Gençlik spor ilçe müdürü Atila Ünlü, ``Voleybolda kulüplerin ve okulların sayesinde iyi seviyelere geleceğimize inanıyorum. Müdürlüğümüz tüm spor branşlarına olduğu kadar Voleybola da büyük önem veriyor. Turnuvaya katılarak geleceğimize ışık tutan tüm gençlerimizi gönülden tebrik ediyorum`` diye konuştu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Bursa Bursa’da asayiş uygulaması: Aranan şahıslar yakalandı, uyuşturucu madde ele geçirildi Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde gerçekleştirilen geniş kapsamlı asayiş uygulamalarında aranan şahıslar yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi, çok sayıda araç ve iş yeri denetlendi. Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım ilçelerinde 12 ayrı noktada yapılan sabit asayiş uygulamasında 291 araç sorgulandı. Uygulamada 504 şahıs sorgulanmış olup, yoklama kaçağı olduğu tespit edilen 2 aranan şahıs yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde Asayiş, Terörle Mücadele, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Çevik Kuvvet, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet birimlerinin katılımıyla 24 farklı noktada sabit, hareketli yol ve umuma açık iş yeri uygulaması gerçekleştirildi. Yapılan yol uygulamalarında 2 bin 741 şahıs sorgulanırken 4 aranan şahıs yakalandı. Denetimler sırasında 1 şahıstan 0,41 gram kokain, 1 şahıstan ise 2,94 gram bonzai ele geçirilerek şüpheliler hakkında adli işlem yapıldı. Ayrıca 1 şahıstan havalı tabanca ele geçirilirken, şahıs hakkında idari işlem uygulandı. Uygulamalar kapsamında bin 230 araç sorgulandı, 1 araç trafikten men edilirken 17 araca toplam 115 bin 800 TL idari para cezası kesildi. Umuma açık iş yerlerine yönelik denetimlerde ise 12 iş yeri kontrol edildi, 129 şahıs sorgulandı ve herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. Denetimler sonucunda 1 iş yerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği tespit edilirken, 5 iş yerine idari para cezası uygulandı. Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin il genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik denetim ve uygulamalarının aralıksız devam edeceği bildirildi.