ASAYİŞ - 17 Nisan 2012 Salı 16:56

BEŞİKTAŞLI ESKİ FUTBOLCU İBRAHİM ÜZÜLMEZ`İN AMCASI TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

A
A
A
BEŞİKTAŞLI ESKİ FUTBOLCU İBRAHİM ÜZÜLMEZ`İN AMCASI TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETTİ

Beşiktaşlı eski futbolcu İbrahim Üzülmez`in amcası, İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez`in ağabeyi Selahattin Üzülmez geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.
Kaza, İzmit- Arslanbey Yolu Çuhadar Caddesi üzerinde meydana geldi. Kendi kullandığı 41 N 2185 plakalı otomobiliyle İzmit`ten Arslanbey`e seyir halinde olan Selehattin Üzülmez (66) direksiyon hakimiyetini kaybederek yol kenarındaki ağaca çarptı. Çarpmanın etkisiyle havalanan araç karşı yönden gelen Engin Alyıldız yönetimindeki 11 TA 830 plakalı otomobilin üzerine düştü.
Sürücü Hüseyin Üzülmez ters dönen otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri talihsiz adamın cansız bedenini aracın altından çıkarttı. Hayatını kaybeden sürücünün, Beşiktaşlı eski futfolcu İbrahim Üzülmez`in amcası, İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Üzülmez`in de ağabeyi olduğu öğrenildi.
Hüseyin Üzülmez`in bir süre önce by pass ameliyatı olduğu ve kaza sırasında da kalp krizi geçirmiş olabileceği belirtildi.
Öte yandan Hüseyin Üzülmez`in çarptığı otomobilin sürücüsü Engil Alyıldız, aracın ağaca çarptıktan sonra havalandığını ve kendi otomobiline çarptığını, kaçmasına rağmen kazayı engelleyemediğini belirtti.
Hüseyin Üzülmez`in cansız bedeni otopsi için Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Hurdaya dönen otomobil de çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra yol trafiğe açıldı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir