YEREL HABERLER - 17 Nisan 2012 Salı 13:15

ADANA`DA "MEETUP" ETKİNLİОİ

A
A
A
ADANA`DA "MEETUP" ETKİNLİОİ

"4SQ DAY" olarak bilinen ve insanların bulundukları mekanı arkadaşlarına duyurma isteğini hedef alan "Foursquare Günü", tüm dünyada olduğu gibi Adana`da da Optimum Alışveriş Merkezi`ndeki Starbucks Kafe`de kutlandı.
Etkinliğe katılan gençler, bulundukları mekanı sosyal paylaşım sitelerinde duyurup tavsiye ederek, çeşitli hediyeler kazanmanın yanı sıra kurdukları yeni dostluklarla hoşça vakit geçirdiler. Etkinliğe katılanlara, bu özel gün için hazırlanan birbirinden ilginç rozetler takılırken, Optimum AVM tarafından da Sökün Karting ve Playbowling biletinden oluşan hediye çekleri dağıtıldı.
Etkinliğe, Adana Optimum AVM Müdürü Şansın Özerdoğan, Müdür Yardımcısı Mehmet Varışlı , Pazarlama Yöneticisi Pınar Kefeli, Pazarlama Sorumlusu İpek Dinçer ve Pazarlama Sorumlusu Kemal Hiçyakmazerde katıldı.
"Meetup", "Gez, gör, paylaş" mantığıyla mekanlarda check-in (giriş) yapıp diğer kullanıcılara tavsiyelerde bulunup görüşlerin paylaşılabildiği bir uygulama. Foursquare ise insanların bulundukları mekanı arkadaşlarına duyurma isteğini hedef alıyor.
FLORİDA`DAN TÜM DÜNYAYA YAYILDI
2010 yılında ABD`nin Florida eyaletindeki Tampa şehrinde, bir grup foursquare kullanıcısı tarafından düzenlenen etkinlikteki amaç; bölgede bulunan tüm kullanıcıları bir araya getirerek kaynaşmasını sağlamaktı. Bunun üzerine çeşitli ülkelerde de foursquare Day (4SQ DAY) adı altında etkinlikler düzenlenmeye başladı. Foursquare Günü`nün özellikle 16 Nisan tarihinde gerçekleşmesinin nedeni her yılın 4. ayı olan Nisan ve 4`ün karesinin (squared) 16 olması.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir