DÜNYA - 18 Nisan 2012 Çarşamba 23:04

TÜRKİYE POLİSLER ARASI FUTSAL ŞAMPİYONASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

A
A
A
TÜRKİYE POLİSLER ARASI FUTSAL ŞAMPİYONASI ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Türk Polis Teşkilatı`nın 167. kuruluş yıldönümü nedeniyle yapılan Türkiye Polisler Arası Futsal Şampiyonası`nda dereceye giren takımlar ödüllendirildi.
Tozkoparan Polis Eğitim ve Kongre Merkezinde düzenlenen ödül törenine Spor Toto Süper Lig hakemlerinden Süleyman Abay, eski milli futbolcu Hakan Ünsal, İhlas Haber Ajansı Spor Müdürü Mustafa Karagöl, Türkiye`nin dört bir yanından katılan emniyet müdürlüğü takımları, amirleri, davetliler ve basın mensupları katıldı.
İstanbul Emniyet takımı, final maçında Gaziantep Emniyet`i yenerek şampiyon olmasının ardından kupasını kaldırırken dereceye giren diğer takımlar ile hakemler de madalya ve plaketlerini aldı.
İstanbul Emniyet takımının şampiyonluk kutlamaları katılımcılar tarafından beğeniyle izlenirken gecede sahne alan fasıl ekibi izleyenlere keyifli anlar yaşattı.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul İspanya’da 10 ton uyuşturucu ele geçirilmişti, İstanbul’daki soruşturmada 10 tutuklama İspanya’da bir gemide 10 ton kokain ele geçirilmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında Türkiye’de 6 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan 12 kişiden 10’u tutuklandı. 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu; bazı ulusal yazılı ve görsel medyada yer alan "Atlantik Okyanusu’nda bir gemiye yapılan operasyonda 10 ton uyuşturucu madde ele geçirildi" şeklindeki haberlerin ardından resen soruşturma başlatılmıştı. Soruşturma kapsamında gözaltına alınan 12 kişiden 10’u tutuklanırken, 2 isim ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Soruşturmada gözaltına alınan şüpheliler "örgüt kurma", "uyuşturucu ticareti ve suçtan elde edilen mal varlığını aklama" suçlarından hakim karşısına çıktı. Çetin G., Engin Ç., Mesut Y., Fares D., Semra A., Ahmet A., Abdurrahman K., Sulayman M., Mehmet Murat B., İbrahim Y., Hasan C. tutuklanırken; A.A. ve M.B.A. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Öte yandan, United Shipping Gemi Acentalığı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketinin (Kamer Shipping) taşınır ve taşınmaz tüm mal varlıklarına, şirket ve ortaklık paylarına, banka ve finans kuruluşlarında bulunan mevduat ve yatırım hesaplarına, kripto para piyasa ve borsasında bulunan varlıklarına resen el koyulduğu kaydedilmişti.