YEREL HABERLER - 19 Nisan 2012 Perşembe 15:48

KASTAMONU TAŞKÖPRÜ`DE BİR ÖОRETMEN`İN E-POSTASI 413 ÖОRENCİYİ SEVİNDİRDİ

A
A
A
KASTAMONU TAŞKÖPRÜ`DE BİR ÖОRETMEN`İN E-POSTASI 413 ÖОRENCİYİ SEVİNDİRDİ

ÖZEL HABER-Kastamonu`nun Taşköprü İlçesine bağlı Alatarla köyünde bulunan Alatarla İlköğretim Okulu`nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Nesrin Dörtbölük bir e-posta ile öğrencilerine giyim yardımı sağladı.
Alatarla İlköretim okulunda sınıf öğretmenliği yapan Nesrin Dörtbölük İnternnette dolaşırken maddi durumu yetersiz olan öğrencilerine bir şey yapabilirmiyim düşüncesiyle Ülkenin Önde gelen Tekstil ve giyim firmalarına okul öğrencilerine kıyafet yardımında bulunmaları için tek tek e-posta gönderdi. Gönderdiği e-Posta ile maddi durumu zayıf olan öğrencilerine giyecek yardımı isteyen Nesrin öğretmen`e cevap gecikmedi. kıyafet yardımı istediği firmalardan biri olan Tema grup hemen Nesrin öğretmene dönüş yaptı ve okuldaki ihtiyaç sahibi öğrencilerin belirlenmesi ve kendilerine bildirilmesini istedi. Nesrin öğretmen Aldığı bu sevindirici haberin ardından hemen firma yetkililerini arayarak öğrencilerin listesini verdi.
ALDIОIMIZ YARDIMLAR ÖОRENCİLERİMİZE 23 NİSAN HEDİYESİ OLDU
Bunun Üzerine Firma yetkilileri tarafından gönderilen 2 bin parça kıyafet yardımı Alatarla İlköğretim Okulu`nda ihtiyaç sahibi 413 öğrenciye 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesi bayram hediyesi olarak dağıtıldı.
Aldıkları hediyelerle ayrı bir sevinç yaşayan öğrenciler öğretmenler Nesrin Dörtbölük`e kendilerine böyle bir yardım almalarını sağladığı için teşekkür ettiler.
Gönderdiği e-posta ile öğrencilerine böyle bir yardım almaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Nesrin öğretmen bu süreçte desteğini hiç esirgemeyen Tema Grup (LCW) yetkililerine de ayrıca teşekkür etti. Dörtbölük `` bir e-postayı dikkate alarak maddi imkansızlıklar içerisindeki öğrencilerimize yardımlarını esirgemeyen firma yetkililerine şahsım okulum ve öğrencilerim adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım aldığımız bu giyim yardımları öğrencilerimize 23 nisan hediyesi oldu`` dedi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara 19 ilde düzenlenen "SİBERGÖZ-38" operasyonlarında 51 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 19 ilde nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik jandarma tarafından düzenlenen "SİBERGÖZ-38" operasyonlarında 51 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, 19 ilde nitelikli dolandırıcılık suçuna yönelik jandarma tarafından düzenlenen "SİBERGÖZ-38" operasyonlarında 51 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Paylaşımında operasyonun, Jandarma Genel Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca Şırnak, Mersin, İstanbul, Ankara, Denizli, Adana, Muğla, Hatay, Batman, İzmir, Gaziantep, Niğde, Sakarya, Manisa, Diyarbakır, Kütahya, Trabzon, Siirt ve Malatya’da düzenlendiğini ifade eden Yerlikaya, il il şu bilgileri paylaştı: "Şırnak İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğünce yapılan ortak çalışma sonucu, Şırnak merkezli Mersin, İstanbul, Ankara, Denizli, Adana, Muğla, Hatay, Batman, İzmir, Gaziantep, Niğde ve Sakarya’da düzenlenen operasyonlarda; internet siteleri üzerinden sahte araç ilanı, kiralık villa ve yüksek kazançlı yatırım vaadiyle vatandaşlarımızı dolandırarak haksız kazanç elde ettiği tespit edilen 32 şüpheli yakalandı. Manisa İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Manisa merkezli Adana, Mersin, Muğla, Gaziantep, Diyarbakır, Kütahya ve Trabzon’da düzenlenen operasyonlarda, yüksek kazançlı yatırım vaadiyle forex üzerinden vatandaşlarımızı dolandırarak haksız kazanç elde ettiği tespit edilen 13 şüpheli yakalandı. Siirt İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucunda Siirt merkezli Adana ve İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda, sosyal medya platformları üzerinden vatandaşlarımızın kişisel verilerini elde edip ’FETÖ silahlı terör örgütüne adınız karıştı’ iddiası ile vatandaşlarımızı dolandırarak haksız kazanç elde ettiği tespit edilen 3 şüpheli yakalandı. Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu Diyarbakır merkezli Denizli, Malatya ve İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda; internet sitesi üzerinden ’sahte araç ilanı’ ile vatandaşlarımızı dolandırarak haksız kazanç elde ettiği tespit edilen 3 şüpheli yakalandı." Bakan Yerlikaya, yapılan ilk belirlemelere göre şüphelilerin banka hesaplarında 62 milyon Türk Lirası tutarında para hareketliliği tespit ettiklerini kaydetti. Yapılan operasyon sonucu ise çok sayıda cep telefonu, bilgisayar ve kredi kartına el konuldu.