ASAYİŞ - 23 Nisan 2012 Pazartesi 14:22

LİMON YÜKLÜ KAMYON OTOMOBİLE ÇARPTI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

A
A
A
LİMON YÜKLÜ KAMYON OTOMOBİLE ÇARPTI: 1 ÖLÜ, 4 YARALI

Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu`nun Adana`nın Çukurova ilçesi bölümünde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 3`ü ağır 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Hatay`a limon götüren Şemsettin Çınar idaresindeki 31 AF 627 plakalı kamyon, TAG Otoyolu üzerindeki Mola Tesisleri`ne geldiği sırada Ankara`dan Adana istikametine gitmekte olan İsmail Fehmi İnanç`ın kullandığı 06 ZM 053 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil otoyolun dışına fırladı. Kazada otomobilin arka kısmı hurdaya döndü. Otomobilin arkasında oturan Hamidiye Yıldırım, kucağındaki 3 yaşındaki Muhammet İyat Yıldırım ve ismi belirlenemeyen bir kişi
otomobilde sıkıştı. Kamyonun sürücüsü ise 200 metre ileride durarak polisi ve ambulansı aradı. Olay yerine gelen polis, araçta sıkışanların kurtarılması için Can-Kur ekiplerini çağırdı. Olay yerine gelen Can-Kur ekipleri arka koltukta sıkışan biri kadın 2 kişiyi çıkardı. Bu arada kaza anında annesinin kucağında bulunan ve koltuğun altına düşen 3 yaşındaki çocuk da otomobilden çıkartıldı. Yaralılardan otomobil sürücüsü İsmail Fehmi İnanç, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne, Hamidiye, Abdulaziz ve
3 yaşındaki Muhammet İyat Yıldırım ise Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi`ne kaldırıldı. Anne ve oğlunun hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi. Adana Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi`ne götürülen ismi belirlenemeyen yaralı ise hayatını kaybetti.
Kamyon şoförü Şemsettin Çınar, otomobilin önünde birden durduğu için arkadan çarptığını söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
Ankara AK Parti Bursa Milletvekili Varank ve MİT Başkanı Kalın, sahurda vatandaşlarla bir araya geldi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanı İbrahim Kalın ve AK Parti Bursa Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Mustafa Varank Ankara’nın Çankaya ilçesinde sahurda vatandaşlarla bir araya geldi. MİT Başkanı Kalın ve AK Parti Bursa Milletvekili Varank Ankara’nın Çankaya ilçesinde sahurda vatandaşlarla bir araya geldi. Programda konuşan Varank, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bir Ramazan-ı Şerif ayının daha sonlarına yaklaşıyoruz. Rabbim tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri kabul eylesin. İnşallah en güzel şekilde Ramazan bayramına kavuşmayı tabii ki Kadir Gecesi’ni idrak edeceğiz. En güzel şekilde Kadir Gecesi’ni idrak etmeyi de bizlere nasip eylesin. Her sene Ramazan-ı Şerif ayında bir güzellik olarak vatandaşlarımıza çağrıda bulunuyoruz. Ben bir Bursa’da bir de Ankara’da bunu yapmaya çalışıyorum. Hemşerilerimizi sahura davet ediyoruz. Sağ olsun hemşerilerimiz de bizleri yalnız bırakmıyorlar. Bu güzel ortamı oluşturmak için, bizlerle beraber olmak için bizimle buluşuyorlar. Ben gelen her bir kardeşimize çok teşekkür ediyorum. Gerçekten Ramazan-ı Şerif demek, birlik demek, beraberlik demek. Aslında aynı değerler etrafında buluşabilmek demek. İşte sahur sofraları da sahur birliktelikleri de aslında bu toplumun en güzel değerlerinden bir tanesi. İşte bu güzellikle de biz sizlerle beraber buluşmuş olduk. Rabbim inşallah bu güzellikleri yaşamaya devam etmeyi bizlere nasip eylesin" dedi. Coğrafyanın içinde bulunduğu zor şartlara değinen Varank, şunları kaydetti: "Tabii zor bir coğrafyada yaşıyoruz değerli kardeşlerim. Etrafımız adeta bir ateş çemberi ve bu ateş çemberi içerisinde Türkiye’yi salimen rotasında tutabilmek büyük mücadeleler büyük fedakarlıklar gerektiriyor. Hamdolsun Sayın Cumhurbaşkanımız da aslında Türkiye Cumhuriyeti’ni o rotada tutabilmek, tam bağımsız büyük Türkiye’yi inşa edebilmek için büyük bir mücadele içerisinde inşallah bizler de bir olursak, beraber olursak, hep birlikte birbirimize tutunursak işte Sayın Cumhurbaşkanımıza en büyük desteği vermiş oluruz. Biz öyle inanıyoruz ve biz bir olduğumuzda da Türkiye’nin üstesinden gelemeyeceği hiçbir şey olmaz. Biz yeter ki beraber olabileceğimiz fırsatları çoğaltalım. İşte kendi değerlerimize sahip çıkalım. Bu Ramazan-ı Şerif’i çok farklı bir şekilde yaşıyoruz. Hepiniz etrafınızda görüyorsunuzdur. 7’den 77’ye adeta herkes bu Ramazan-ı Şerif’in havasını yaşamaya devam ediyor. İnşallah önümüzdeki Ramazanlar da böyle olsun diyoruz. Rabbim birlik beraberliğimizi daim etsin diyor. Geldiğiniz için tekrar teşekkür ediyor sizlere." Varank’ın konuşmasının ardından, MİT Başkanı Kalın ve vatandaşlar hep beraber sahur yaptı.