YEREL HABERLER - 23 Nisan 2012 Pazartesi 14:46

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI`NIN 92. YILI GEDİZ`DE TÖRENLERLE KUTLANDI

A
A
A
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI`NIN 92. YILI GEDİZ`DE TÖRENLERLE KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`nın 92. Yılı Kütahya`nın Gediz İlçesi`nde törenlerle kutlandı.
Gediz Belediyesi önünde yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına İlçe Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu,Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, Daire Amirleri ve kalabalık halk topluluğu katıldı.
Saat 09.00`da İlçe Kaymaklık binası önünde çelenk sunumu ve saat 09.30`da Kaymakamlık makamındaki resmi kabul ve kokteylle başlayan bayram kutlamaları Belediye Binası önünde yapılan törenlerle devam etti.
Saat 10.00`da Cumhuriyet Caddesindeki Belediye Binası önünde tören geçişiyle toplanan öğrenciler ve vatandaşlar hep birlikte Saygı Duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşı okudular ve şanlı Türk Bayrağı göndere çekildi.
Kaymakam İsmail Çorumluoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Erdoğan Erik ve Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu`nun öğrencilerin ve halkın bayramını kutlamasıyla başlayan bayram töreninde, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, Ulusal Egemenlik Haftasıyla ilgili bir konuşma yaptı.
Konuşmanın ardından Atatürk, Dayınlar ve Fatih İlköğretim okulları öğrencilerinin okudukları şiirler, folklor ve Halk dansları gösterileri tüm izleyenleri coştururken, Gediz Mert Yiğit Tekvando Takımı`nın gösterileri ise nefes kesti.
Kutlamalar, öğrencilerin tekrar yaptığı tören geçişiyle son buldu.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir