YEREL HABERLER - 26 Nisan 2012 Perşembe 19:07

ÖZGEN, TED VAKFI BAŞKANI OLDU

A
A
A
ÖZGEN, TED VAKFI BAŞKANI OLDU

Zonguldak`ın Ereğli ilçesinde kurulu Ereğli demir ve Çelik Fabrikaları (ERDEMİR) Genel Müdürü Oğuz Özgen, Türk Eğitim Derneği Vakfı (TED) Ereğli Şube Yönetim Kurulu Başkanlığına atandı.
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen ERDEMİR Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Oğuz Özgen, Yönetim Kurulu Toplantısı`nda 2. Başkan Celal Bozkuş`tan vakıf çalışmaları, TED Kdz. Ereğli Koleji Lise Müdürü Selim Aslankaya`dan akademik ve sosyal etkinlik süreçleri ve okulun akademik başarısına yönelik bilgi aldı. TED Kdz. Ereğli Kolejinin lise ve ilköğretim bölümlerini ziyaret ederek yöneticilerle de bir araya gelen Özgen, derslikler, laboratuvarlar, spor salonları, sosyal etkinlik alanlarını gezerek uygulamalarla ilgili bilgi aldı ve mutfak ve yemek salonlarını denetledi. TED Kdz. Ereğli Kolejinin akademik ve sosyal performansını yakından takip ve takdir ettiğini belirten Özgen, 2012 YGS`de Türkiye 22.`si olan Umut Küçükaslan`ı tebrik ederek emeği geçenlere teşekkür etti. Yöneticilerle TED Kdz. Ereğli Kolejinin başarılı çalışmalarının artarak devam etmesi için yapılacak çalışmalarla ilgili görüşlerini paylaştı.
TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Özel Lisesi Müdürü Selim Aslankaya, Özgen`in yönetim kurulu başkanlığına seçilmesinin, okul adına önemli bir gelişme olduğunu belirterek, bu sürecin okulu güçlendireceğine inandığını söyledi.
Bunlar Da İlginizi Çekebilir
İstanbul Beşiktaş Gençlik Festivali’nde Ozan Doğulu ve Athena sahne aldı Beşiktaş Belediyesi’nin, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlediği 5 gün boyunca sürecek Gençlik Festivali’nin dördüncü gününde Ozan Doğulu ve Athena grubu sevenleri ile bir araya geldi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da katıldığı konsere geçler yoğun ilgi gösterdi. Beşiktaş Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çerçevesinde düzenlediği 5 gün boyunca sürecek Gençlik Festivali’nin dördüncü gününde Ozan Doğulu ve Athena sahne aldı. Barbaros Meydanı’nda gerçekleştirilen konsere vatandaşlar akın etti. Festivalde usta isimler sevenleriyle bir araya geldi. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat’ın da katıldığı konsere gençler yoğun ilgi gösterdi. Konserde Ozan Doğulu ve Athena grubu adına Tema’ya fidan bağışında bulunuldu. Sahneye çıkan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, “3 gündür bayramımızı kutluyoruz. Biz 16 Mayıs’ta kutlamaya başladık. Gençlik Festivali düzenledik. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk 16 Mayıs günü bağımsızlığa ilk adımı Beşiktaş’tan atmıştır. Önce Şişli’den evinden çıkmıştır, sonra Akaretler’de anne duası almıştır. Oradan Beşiktaş Meydanı’na gelmiş ve buradan Kartal İstimbotu’na binip Karaköy’e geçmiştir. Oradan da Bandırma Vapuru’na binerek Kurtuluş Savaşı’nı başlatmıştır. Dolayısıyla kurtuluşa giden ilk adımı Beşiktaş’tan atmıştır. Biz yola çıktığı o günü yani 16 Mayıs’ı da bayram olarak kabul ederiz. 19 Mayıs’a kadar coşkulu bir şekilde kutlayacağız ” dedi.